Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šokujúci pohľad na fešáčika Beckhama: Hnilé zuby, brutálna jazva na pol tváre!

David Beckham Zobraziť galériu (8)
David Beckham (Zdroj: Instagram)

LONDÝN - Preboha! Taká bola reakcia väčšiny faúšikov na najnovšiu fotku Davida Beckhama (41). Bývalý športovec a model si vždy potrpel na bezchybný vzhľad a je považovaný za najväčšieho metrosexuála vo Veľkej Británii. Nečudo, že pohľad na jeho dokaličenú tvár a nechutne zanedbaný chrup mnohé jeho obdivovateľky šokoval.

Úspešný športovec, model, dokonalý otec a najnovšie už aj herec! Reč je o Davidovi Beckhamovi, ktorého do pripravovaného filmu Kráľ Artuš: Legenda o meči obsadil jeho kamarát a režisér Guy Ritchie. 

„Som si veľmi dobre vedomý, že mnohí športovci a iné hviezdy skúsili herectvo a pohorelli. Vždy som robil to, čo som miloval. Viem sa vyrovnať s mnohými vecami a som zvknutý na kritiku,” vyjadril sa na margo filmovej úlohy pre The Times Beckham.

David kvôli filmovej úlohe prešiel aj premenou zovňajšku. Pred kamerami sa predvedie s jazvou na pol tváre a zanedbaným chrupom. Fotkou z nakrúcania sa pochválil na sociálnych sieťach, kde sa postaral o poriadny rozruch. „Bože môj! Victoria dostane infarkt, keď ťa takto uvidí. Skvelá práca maskérov. Vyzeráš odporne,” znejú reakcie fanúšikov. Ako informujú zahraničné médiá. Počin Kráľ Artuš: Legenda o meči by mal mať premiéru v máji tohto roka.    

David Beckham vyzerá na tejto fotografii dosť desivo a zanedbane.
Zobraziť galériu (8)
David Beckham vyzerá na tejto fotografii dosť desivo a zanedbane.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: David Beckham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu