Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Paroháč Brad? Angelina už dávno spáva so ženatým pracháčom!

Angelina Jolie má vraj už dlhšie oči pre iného muža. Zobraziť galériu (6)
Angelina Jolie má vraj už dlhšie oči pre iného muža.

LOS ANGELES - Kto bol vlastne neverný? Verejnosť je už pár týždňov informovaná o tom, že Angelina Jolie (41) a Brad Pitt (52) sa rozvádzajú. Žiadosť o ukončenie manželského zväzku podala herečka. Dôvodov malo byť hneď niekoľko. Hovorilo sa aj o milostnom romániku fešného herca. Magazín Star však prichádza s verziou, že to bola práve tmavovláska, kto si líhal do cudzej postele.

Hoci sa špekulovalo o tom, že bol Brad Pitt svojej ešte stále zákonitej žene Angeline Jolie neverný, údajná milenka Marion Cotillard a jej manžel všetky dohady vyvrátili. Francúzska herečka vykričala do sveta, že je šťastne zamilovaná a spoločne s Guillaume Canetom sú v radostnom očakávaní svojho druhého potomka. 

Ozajstnú pravdu vedia len zainteresovaní. V týchto dňoch ale vychádza najavo, že Angelina nie je až také chúďatko, ako by sa mohlo zdať. Magazín Star totiž prišiel s informáciou, že herečka je už zhruba pol roka zamilovaná do iného muža. „Už ju štvalo, že to musela pred Bradom stále skrývať. Tak mu povedala, že má v srdci niekoho iného,” uviedla pre spomínaný časopis jedna z brunetkiných priateliek.    

O záhadnom milencovi je známe len to, že má zhruba 50 rokov a je priam rozprávkovo bohatý. Podobne, ako Angelina, aj on podporuje charitatívne projekty. Vďaka nim sa vraj vlastne dali dokopy. Za zmienku tiež stojí, že aj spomínaný pracháč je stále oficiálne ženatý. „So svojou ženou už vraj nežije. Ona sa s ním však odmieta rozviesť. A Angelinu to poriadne štve,” uzavrela utáraná herečkina kamarátka. No nechajme sa prekvapiť, či sa tieto klebety ukážu ako pravdivé.  

Magazin Star tvrdi, že sa Angelina Jolie zahľadela do iného muža.
Zobraziť galériu (6)
Magazin Star tvrdi, že sa Angelina Jolie zahľadela do iného muža.  (Zdroj: Star)

Viac o téme: Angelina JolieBrad Pitt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu