Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO Fanúšikovia slávneho speváka v šoku: Skolaboval priamo na pódiu!

Meat Loaf Zobraziť galériu (5)
Meat Loaf (Zdroj: SITA)

EDMONTON - Americký hudobník a herec Meat Loaf skolaboval priamo na pódiu počas koncertu v kanadskom meste Edmonton. Šesťdesiatosemročný rodák z Texasu vystupoval vo štvrtok v miestnom Northern Alberta Jubilee Auditorium, keď náhle odpadol počas piesne I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That).

Jedna z návštevníčok koncertu, hudobníčka DJ Rebellion, incident zachytila, pričom vo videu vidieť, ako spevák postupne klesá na zem a pribiehajú k nemu členovia kapely a asistenti. Podľa dostupných informácií koncert údajne hneď po muzikantovom kolapse rozpustili a interpreta previezli do tamojšej nemocnice. Bližšie informácie o jeho momentálnom zdravotnom stave zatiaľ nie sú známe.

Meat Loaf skolaboval

Hudobník pritom už začiatkom týždňa prostredníctvom sociálnej siete Facebook oznámil, že pre chorobu musí preložiť vystúpenia v kanadských mestách Moose Jaw a Calgary. Koncerty, ktoré sa mali pôvodne konať 11. a 13. júna, by sa mali uskutočniť 30. júna v Calgary a 2. júla v Moose Jaw. 

Spevák mal podobné ťažkosti aj v minulosti, keď napríklad v roku 2011 skolaboval taktiež priamo na pódiu alebo v roku 2013 pre nečakané zdravotné problémy zrušil koncert vo Veľkej Británii. Hudobník v tom čase uvádzal, že komplikácie a častú nevoľnosť mu spôsobuje astma. 

Meat Loaf, vlastným menom Marvin Lee Aday, sa preslávil albumovou trilógiou Bat Out of Hell z rokov 1977, 1993 a 2006 tvorenou nahrávkami Bat Out of Hell, Bat Out of Hell II: Back into Hell a Bat Out of Hell III: The Monster is Loose, z ktorej sa dosiaľ na celom svete predalo viac ako 43 miliónov kópií. Na konte má aj ďalších deväť štúdioviek, z ktorých zatiaľ posledná Hell in a Handbasket sa dostala na trh v roku 2011. V septembri by mu mala vyjsť štúdiovka Braver Than We Are, ktorá sa bude skladať z desiatich skladieb amerického skladateľa Jima Steinmana. V roku 1994 získal Grammy za spomínanú pieseň I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That). Ako herec sa predstavil napríklad v Rocky Horror Picture Show (1975), Klube bitkárov (1999), akčnej komédii Formula 51 (2001) alebo v Kráľoch ro(c)ku (2006). 

Viac o téme: Meat Loaf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu