Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z dcéry Paula Walkera (†40) je už žena: Má otcove oči a je krásna!

Meadow Walker na svojho milovaného otca často spomína. Zobraziť galériu (8)
Meadow Walker na svojho milovaného otca často spomína. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Bol by na ňu určite hrdý! Idol mnohých žien a obľubený herec Paul Walker (†40) po sebe zanechal nielen filmy Rýchlo a zbesilo, ale aj krásnu dcéru Meadow (17). Z tej je dnes už takmer dospelá žena, ktorá má šarmu na rozdávanie. Veď posúďte sami!

Rastie z nej krásavica! Nečakaná smrť Paula Walkere zasiahla v roku 2013 mnohých jeho fanúšikov po celom svete. Azda najväčšou ranou však bola pre jeho dcérku Meadow. Tá na svojho otca často spomína a na sociálnych sieťach bežne zverejňuje spoločné fotografie zo svojho detstva. 

Raz za čas zverejní brunetka aj aktuálne fotky. Ako vidno, z dievčatka vyrástla už dospelá žena. „Máš otcove oči. Určite by bol na teba veľmi hrdý,” znie jeden z komentárov fanúšikov na instagrame. 

Meadow má však s nebohým otcom spoločné nielen črty, ale aj dobré srdce. Pred rokom založila na jeho počesť nadáciu, ktorá podporuje študentov a výskumníkov zaujímajúcich sa o morskú biológiu. Keď spomínam na otca, myslím na jeho vášne. Vášeň pre oceány, vášeň pre zachraňovanie zvierat, vášeň pomáhať ľuďom a jeho vášeň pre spontánnu dobrosrdečnosť. Chcela som založiť túto nadáciu, pretože sa chcem podeliť s touto časťou jeho osobnosti s celým svetom,” povedala vtedy sympatická kráska.

Z Meadow Walker je dnes krásna slečna.
Zobraziť galériu (8)
Z Meadow Walker je dnes krásna slečna.  (Zdroj: Instagram)

Takto vyzerá Meadow Walker v bikinách.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Meadow Walker v bikinách.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Paul WalkerMeadow Walker
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu