Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávnu speváčku zatienila sesternica: Hviezda vedľa nej vyzerala ako šedá myš!

Kristin Douglas si zapózovala so slávnou sesternicou Beyoncé.  Zobraziť galériu (9)
Kristin Douglas si zapózovala so slávnou sesternicou Beyoncé. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Interet z nej šalie! Reč je o zdravotnej sestre menom Kristin Douglas, ktorú ešte donedávna takmer nik nepoznal. Stačilo však zverejniť fotku so svetovo známou príbuznou Beyoncé a je z nej hviezda. Netreba sa čudovať. Sympatická dvojnásobná mamička má totiž sexepílu na rozdávanie a mnohí sa dokonca zhodujú, že je krajšia ako samotná speváčka.

Strhla na seba pozornosť! O tom, že je Beyoncé krásna žena, niet pochýb. Vďaka oblým krivkám má davy priaznivcov a dodáva sebavedomie mnohým zástupkyniam nežného pohlavia. Verejnosti sú dobre známe i speváčkina mama Tina a sestra Solange. V uplynulých dňoch sa však intenzívne hovorí aj o jej sesternici Kristin. 

Spomínaná dáma totiž na sociálnych sieťach rozpútala hotové šialenstvo. Vďačí za to spoločnej fotografii s Beyoncé, Tá síce vznikla netradične, na pohrebe, no to rieši málokto. Všetci totiž rozoberajú najmä kočku v modrých šatách, ktorej zadok a boky sú ešte oblejšie, než v prípade známej hviezdy. 

Kristin je dvojnásobnou mamičkou a živí sa ako zdravotná sestra. „Zaľúbil som sa do nej. Veď ona je ešte krajšia ako Beyoncé,” znel jeden z obdivných komentárov. „Kvôli tejto kráske by som v nemocnici vydržal týždne a týždne,” pridal sa ďalší. Čo na príbuznú speváckej hviezdy hovoríte vy?!

Kristin (vpravo) sa pýši oblými krivkami. Nahodená v modrých šatách zatienila aj samotnú Beyoncé.
Zobraziť galériu (9)
Kristin (vpravo) sa pýši oblými krivkami. Nahodená v modrých šatách zatienila aj samotnú Beyoncé.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: BeyoncéKristin Douglas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu