Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Modelka si opekala riťku: Paparazzom tiekli slinky... A nielen im!

Claudia Romani otŕča svoj zadoček do objektívov veľmi rada. Zobraziť galériu (7)
Claudia Romani otŕča svoj zadoček do objektívov veľmi rada. (Zdroj: profimedia.sk)

MIAMI - Pastva pre oči! Talianska modelka Claudia Romani (33) má pomerne všednú tvár. Zrejme aj preto oveľa viac upriamuje pozornosť na svoj guľatý zadoček. Ten ochotne pretŕča pri každej možnej príležitosti. Aby mala tmavovláska svoju riťku bezchybnú, pravidelne ju vystavuje slnečným lúčom. Nedávno na ňu narazili paparazzi, ktorí si veru prišli na svoje.

Domov nešli naprázdno! Že je Miami plné sexi krások, o tom niet pochýb. Jednou z tých, ktoré trávia väčšinu času promenádovaním sa po pláži je aj rodáčka z Talianska - Claudia Romani. Tá sa živí ako modelka a svoje krivky vystavuje hrdo na obdiv pri každej príležitosti. 

Mnohé mužské oči potešila tmavovláska aj pred pár dňami, keď si to na pláž namierila v bielych bikinách. Ich spodný diel tvorili tango nohavičky, a tak modelkin oblý zadoček kryl len kúsok látky.  

Hoci Claudia nie je vo svete príliš známa, pozornosti paparazzov neušla. Ochotne im dokonca predviedla menšie divadielko a vykrúcala sa pred nimi zo všetkých strán. Pokochajte sa pohľadom na jej zadoček aj vy!  

Claudia Romani si užívala oddych na pláži v sexi bikinách. Prítomní páni si vychutnávali pohľad na jej krivky.
Zobraziť galériu (7)
Claudia Romani si užívala oddych na pláži v sexi bikinách. Prítomní páni si vychutnávali pohľad na jej krivky.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Claudia Romani
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu