Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Úchylný špión po rokoch: V 50-tke úplne šedivý, so sympoškou po boku!

Mike Myers ako špión Austin Powers. Zobraziť galériu (11)
Mike Myers ako špión Austin Powers. (Zdroj: New Line Cinema)

WASHINGTON - Prekvapil! Herec Mike Myers (52) je neodmysliteľne spätý s komédiami Austin Powers, kde stvárnil uleteného špióna, ktorý nikdy nešetril dvojzmyslami. V reálnom živote sa však herec vie prezentovať aj ako vážny muž. Potvrdil to počas tohto týždňa, keď sa spoločne so svojou sympatickou manželkou zúčastnili slávnostnej večere v Bielom dole. Umelec však prekvapil poriadne bláznivým účesom.

Vo štvrtok večer bolo v Bielom dome poriadne rušno. Americký prezident Barack Obama a jeho manželka Michelle hostili kanadského premiéra. Pri tej príležitosti pozvali aj vybrané hviezdy šoubiznisu. Najviac pozrnosti na seba strhol herec Ryan Reynolds, ktorému robila garde jeho krásna manželka Blake Lively. 

Sympatickou polovičkou sa pýšil aj Ryanov kolega Mike Myers. Ten sa v roku 2010 oženil s Kelly Tisdale, ktorá mu stihla porodiť už tri ratolesti. Pri pohľade na známeho komika by si človek myslel, že mu starostlivosť o deti dáva poriadne zabrať. Päťdesiatnikove vlasy sú totiž celkom biele. Na vine však nie sú starosti, ale Mike si ich dal zrejme nafarbiť kvôli nejakej filmovej úlohe.  

Tento rok by mal uzrieť svetlo sveta ďalší počin o špeciálnom agentovi Austinovi Powersovi. Dohady sa vedú už dlhší čas, no zatiaľ k tomu neboli zverejnené žiadne presnejšie informácie.  

Mike Myers sa predviedol s úplne bielou hlavou a so sympatickou manželkou Kelly po svojom boku.
Zobraziť galériu (11)
Mike Myers sa predviedol s úplne bielou hlavou a so sympatickou manželkou Kelly po svojom boku.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Mike MyersAustin Powers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu