Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Herečka z Glee o zosnulom snúbencovi: Môjho súčasného priateľa by miloval!

Lea Michele verí, že by si jej zosnulý snúbenec a terajší priateľ výborne rozumeli Zobraziť galériu (5)
Lea Michele verí, že by si jej zosnulý snúbenec a terajší priateľ výborne rozumeli (Zdroj: SITA, FB)

NEW YORK – Americká herečka a speváčka Lea Michele si myslí, že jej zosnulý partner Cory Monteith by jej súčasnú známosť Matthewa Paetza miloval. Uviedla to v rozhovore pre internetovú reláciu Fempire Podcast s Beccou Tobin.

„Ja viem, že Cory by ho miloval,“ uviedla 29-ročná Newyorčanka, pričom sama priznala, že na súčasnom partnerovi si váži najmä jeho rešpekt k jej bývalej láske. Ako ďalej priznala medzi ňou a 30-ročným modelom je silné puto a vzájomná podpora. Napriek tomu sa so smrťou Monteitha stále úplne nezmierila.

Podľa jej slov miluje svojich fanúšikov, no práve oni jej často pripomenú stratu rodáka z kanadského Calgary. „Viete, vždy keď uverejním fotografiu, nastane lavína komentárov, ktoré hovoria o mojej minulosti,“ priznala. Ako však povedala, má okolo seba skupinu dobrých ľudí a blízky vzťah k rodine. Medzi blízkych priateľov by vraj privítala aj modelku Chrissy Teigen s manželom, spevákom Johnom Legendom. „Cítim, že ja a Matt by sme s nimi boli naozaj dobrý priatelia,“ skonštatovala na záver. 

Lea Michele sa herectvu a spevu venuje odmalička a už ako dieťa účinkovala na Broadwayi. Známa je predovšetkým ako Rachel Berry z televízneho hitu Glee (2009 - 2015), vďaka ktorému ju napríklad dva razy nominovali na Zlatý glóbus. Okrem toho sa predstavila napríklad v snímke Silvestrovská noc (2011) či seriáli Scream Queens (2015). Na konte má debutový album Louder (2014), z ktorého pochádzajú single Cannonball a On My Way. Nahrávka sa umiestnila na štvrtej priečke amerického albumového rebríčka Billboard 200. 

Viac o téme: Lea MicheleCory MonteithMatthew Paetz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu