Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hviezda internetu zaujala nevinnou tváričkou: Keď uvidíte celú FOTO, ostanete bez slov!

Amanda Cerny má anjelsky krásnu tváričku. Zobraziť galériu (16)
Amanda Cerny má anjelsky krásnu tváričku.

MILÁNO - Po ramená nevinná ako dievčatko, nadol hotová dračica! Nedeľný večer patril odovzdávaniu hudobných cien MTV European Music Awards, v rámci ktorého sa hviezdne dámy predviedli v poriadne dráždivých oufitoch. Na slávnostnom podujatí sa to priam hmýrilo výstrihmi a odhalenými nohami. Bezpochyby najodvážnejšia bola modelka a hviezda sociálnych sietí Amanda Cerny (24), ktorá síce vizážou nevytŕčala z davu, ale vďaka extrémne provokatívnemu outfitu vyrážala prítomným dych.

Sexi kráľovná večera! Zažiariť na červenom koberci a byť naj dámou podujatia pre prominentné dámy nie je vôbec jednoduché. Medzi hviezdami je totiž silná konkurencia a zväčša každá speváčka, herečka, či modelka si dáva záležať, aby vyzerala bezchybne. Inak tomu nebolo ani na tohtoročnom odovzdávaní cien MTV European Music Awards, kde na seba najviac pohľadov a pozornosti strhla Amanda Cerny, ktorá je senzáciou sociálnych sietí, či aplikácie Vine, kde pridáva krátke vtipné videá.

Atraktívna brunetka sa totiž predviedla v najdráždivejšom outfite večera. A to sa pred fotografmi premlelo mnoho hviezd s výstrihom a odhalenými vnadami. Amanda mala na sebe róbu s hranatým výstrihom až po pupok, bradavky jej prekrývali len zdvojené pásy priesvitnej látky, z ktorej boli šaty vyrobené. 

V kombinácii s nevinným úsmevom a anjelskou tváričkou vyzerala Cerny viac než zaujímavo. Hoci pôsobí dojmom sladkého dievčatka, v skutočnosti je dosť odvážna a zmyselná. Potvrdzuje to aj fakt, že v minulosti nafotila pikantné zábery pre známy pánsky magazín. Mladá modelka sa netají hereckými ambíciami. Nechajme sa prekvapiť, či sa jej podarí tento sen splniť. Výzor na to má, čo poviete?

Amanda Cerny sa na červenom koberci predviedla v najodvážnejšom outfite podujatia.
Zobraziť galériu (16)
Amanda Cerny sa na červenom koberci predviedla v najodvážnejšom outfite podujatia.
 

Viac o téme: MTV European Music Awards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu