Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Elizabeth Hurley pretŕča kráľovské prsia: Chlapi sa idú zblázniť!

Elizabeth Hurley má aj po 50-tke sexepílu na rozdávanie. Zobraziť galériu (9)
Elizabeth Hurley má aj po 50-tke sexepílu na rozdávanie.

LONDÝN - Brali by ste ju za panovníčku?! Herečka Elizabeth Hurley (50) aktuálne účinkuje v seriáli The Royals, kde stvárňuje kráľovnú. A treba poukázať na to, že mimoriadne atraktívnu. Brunetka totiž pred kamerami nemá problém predviesť svoj šarm a ukážkové krivky. Tými sa nedávno pochválila aj na sociálnej sieti a jej mužskí fanúšikovia boli úplne paf.

Prsia hodné kráľovnej! Elizabeth Hurley získala v roku 1980 ocenenie Tvár roka a zostáva mu verná aj v zrelom veku. O svoju pleť sa príkladne stará, nepohŕdne skrášľujúcimi zákrokmi a na svoj vek rozhodne nevyzerá. Krásna tvárička však nie je to jediné, čo môže herečka fanúšikom ponúknuť. 


Mohlo by vás zaujímať: Škandalózne chvíle britskej monarchie: Kráľovná v negližé, zdrogovaná princezná!


V seriáli The Royals sa v minulosti ukázala napríklad len v úsporných nohavičkách a mnohí pri pohľade na ňu mali pocit, že pozerajú na výrazne mladšiu dámu. Najnovšie sa Elizabeth predviedla divákom v podprsenke, ktorá dokonale zvýraznila jej bujné prednosti. Bielizeň brunetka odhalila počas intímnej scény s kolegom Jakeom Maskallom.

Fotkou z nakrúcania sa Hurley pochválila na sociálnej sieti. A niet pochýb, že mužským priaznivcom tým výrazne zlepšila deň. „Ten chlap musí byť najšťastnejší na svete. Hneď by som sa s ním vymenil,” nešetril chválami jeden z nich. „Och takúto kráľovnú by bral každý. Liz, si nádherná!” pridal sa ďalší. Čo na túto panovníčku hovoríte vy?

Elizabeth Hurley zverejnila na internete fotku, z ktorej sa chlapi idú zblázniť.
Zobraziť galériu (9)
Elizabeth Hurley zverejnila na internete fotku, z ktorej sa chlapi idú zblázniť.

Viac o téme: Elizabeth HurleyThe Royals
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu