Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Geissenka zverejnila FOTO z minulosti: Mein Gott, toto musíte vidieť!

Carmen Geiss sa zrejme pri pohľade na staré fotky takto zabáva. Zobraziť galériu (8)
Carmen Geiss sa zrejme pri pohľade na staré fotky takto zabáva.

KOLÍN - Ušatá a strapatá! Presne taká bola v čase dospievania Carmen Geiss (50), ktorú dnes vďaka vlastnej reality šou pozná asi každý. Zazobaná blondínka je pomerne aktívna na sociálnych sieťach a s fanúšikmi sa rada podelí aj o súkromné zábery. Ako prezrádza fotka z minulosti, svojská Nemka určite nebola v triede tou najkrajšou. Čo poviete?

Fotografie z detstva, či zo školských lavíc patria k tým, ktoré dokážu vyčariť úsmev na tvári. Toho si je zrejme vedomá aj Carmen Geiss. Pred pár dňami totiž na sociálnej sieti zverejnila momentku z puberty a svojich priaznivcov celkom pobavila. „To boli teda časy!” pripísala k fotke blondínka, ktorej prirodzené vlasy sú hnedé a vlnité. 

Ako vidno, účes nie je to jediné, čo televízna hviezda v priebehu rokov zmenila. Carmen sa totiž netají tým, že si viackrát ľahla pod nôž. „Nemám s tým problém a nebudem z toho robiť žiadnu vedu. Dala som si zväčšiť prsia a tiež som absolvovala operáciu nosa,” priznala pred kamerami svojská blondínka. „Dávnejšie som si nechala tiež zväčšiť pery, ale po čase som si to rozmyslela a tú látku mi vysali,” dodala dvojnásobná matka. 

S pribúdajúcimi rokmi a vráskami Carmen preferuje aj rôzne skrášľujúce a omladzujúce procedúry. Má za sebou operáciu viečok, lifting tváre a výplň líc. Nuž, keď si chce Róóóberta udržať, svoj zovňajšok nemôže zanedbávať.

Takto vyzerala Carmen Geiss v čase dospievania.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerala Carmen Geiss v čase dospievania.

Takto vyzerá Carmen v súčasnosti.
Zobraziť galériu (8)
Takto vyzerá Carmen v súčasnosti.


Carmen Geiss sa pýši titulom Miss. Neveríte? V tomto článku sa o tom presvedčíte!


Viac o téme: GeissenovciCarmen Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu