Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Takáto chutná Geissenka nikdy nebola: Aha, vyzerá ako dievčatko!

Carmen Geiss vyzerala v letnom outfite ako dievčatko. Zobraziť galériu (8)
Carmen Geiss vyzerala v letnom outfite ako dievčatko.

MONACO - Omladla! Pracháčka Carmen Geiss sa tento rok zaradila k päťdesiatničkam. Avšak pri pohľade na to, ako v súčasnosti vyzerá, to znie priam neuveriteľne. V uplynulej dobe totiž prominentná Nemka výrazne schudla a novú postavičku si maximálne užíva. Nedávno siahla dokonca po dievčenskom outfite, ktorý je v kombinácii s romantickým vrkočom ubral aj desiatku rokov.

Keď sa začala nakrúcať reality šou Geissenovci - Ťažký život milionárov, mala Carmen bucľatejšiu tvár a oblú postavu. Účinkovanie v nemeckej verzii tanečnej šou Let´s Dance však malo za následok úbytok hmotnosti a blondínka pokračovala v chudnutí aj po skončení súťaže. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Dnes sa Geissenka pýši figúrou, ktorú jej väčšina rovesníčok môže len závidieť. A že sa aj ona sama cíti lepšie, potvrdzujú často jej outfity. Na najnovších záberoch, ktoré pracháči zverejnili na Facebooku, pózuje blondínka v dievčenských kvetovaných šatách. Tie z nej spoločne so slameným klobúkom, trendovými slnečnými okuliarmi a vrkočom na hlave urobili chutnú dvadsiatku. 

Nečudo, že mužskí fanúšikovia prominentnej rodiny nešetrili chválami. „Róóóbert, čo máš novú ženskú? Carmen je každým rokom akási krajšia,” zložil blondínke kompliment jeden z nich. „Bože, chcela by som v jej veku vyzerať tak dobre,” neskrývali svoje nadšenie ani ženy. Čo na známu päťdesiatničku hovoríte vy?   

Viac o téme: GeissenovciCarmen Geiss
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu