Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Meryl Streep (66) zázračne omladla: Wau, krajšia ako dcéra!

Meryl Streep (vpravo) vyzerá vo filme lepšie ako jej dcéra Mamie. Zobraziť galériu (9)
Meryl Streep (vpravo) vyzerá vo filme lepšie ako jej dcéra Mamie.

LOS ANGELES - Jednoducho úchvatná! Herečke Meryl Streep síce už pomaličky ťahá na 70-tku, no v najnovšom počine má od typických dôchodkýň a babičiek dosť ďaleko. V komédiii s názvom Nikdy nie je neskoro stvárňuje blondínka zrelú rockerku a tvorcovia si dali na jej vzhľad a imidži dosť záležať. Umelkyni to dokonca pristane oveľa viac než jej o polovicu mladšej dcére Mamie (32).

Talentovaná a šarmantná! Presne taká je herečka Meryl Streep, ktorá má na konte účinkovanie v mnohých filmoch a je úspešná už dlhé roky. Tvorcovia a diváci o ňu nestrácajú záujem, a to aj napriek tomu, že dávno nepatrí k mladiciam.  

Svoj pôvab predviedla herečka najnovšie v komédii s názvom Nikdy nie je neskoro. Tam stvárňuje slávnu gitaristku, ktorá počas života urobila mnoho chýb a v zrelom veku dostala príležitosť ich napraviť. 

Pred kamerami si Meryl zahrala so svojou vlastnou dcérou Mamie, takže stvárnenie rodičovského vzťahu pre ne nebolo náročné. Zaujímavé však je, že o 34 rokov mladšia dievčina vyzerá v určitých záberoch oveľa horšie a utrápenejšie než rockerka.

Meryl Streep so zmeneným imidžom na 66 rokov rozhodne nevyzerá.
Zobraziť galériu (9)
Meryl Streep so zmeneným imidžom na 66 rokov rozhodne nevyzerá.

Viac o téme: Meryl StreepMamie Gummer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu