Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pribratá hviezdička ukázala obliny: Podprsenku a nohavičky nechala doma!

Selena Gomez si na premiéru obliekla šaty, pod ktoré si nevzala bielizeň. Zobraziť galériu (10)
Selena Gomez si na premiéru obliekla šaty, pod ktoré si nevzala bielizeň.

CANCUN - Provokuje aj s kilami navyše! Postava speváčky a herečky Seleny Gomez (22) je v poslednom čase dosť diskutovaná. Dôvodom je fakt, že mladá umelkyňa viditeľne pribrala a v bikinách už nevyzerá tak dobre ako kedysi. Aj napriek tomu sa však brunetka nemieni v obliekaní nijako omedzovať. Na nedávnu premiéru rozprávky preto zavítala v dráždivých šatách, pod ktoré si nezvala bielizeň.

Za svoje obliny sa nehanbí! Selena Gomez je nielen úspešná speváčka, ale aj herečka. Popri tom sa ešte venuje tiež dabingu. Najnovšie nahovorila jednu z ústredných postáv v rozprávke Hotel Transylvania, ktorá mala pred pár dňami premiéru. 

Na podujatie prišla sympatická tmavovláska oblečená vo vyzývavých červených šatách, pod ktoré si nedala spodnú bielizeň. Horný diel modelu totiž tvoril pás látky zakrývajúci prsia, sukňa mala vysoký rázporok. A hoci Selena nedávno dosť pribrala, svoje kyprejšie telo tak hrdo vystavila na obdiv. 


Pozrite si tiež: 


Reakcie na oblejšiu figúru umelkyne sú rôzne. Skupinka jej priaznivcov sa zhoduje v tom, že tmavovláska by mala schudnúť, ďalší fanúšikovia neskrývajú nadšenie z jej ženskejšieho tela. „Ja som so sebou spokojná,” vyjadrila sa na margo svojej aktuálnej podoby Selena. Ako sa páči vám?

Selena Gomez si na premiéru rozprávky obliekla takéto provokatívne šaty.
Zobraziť galériu (10)
Selena Gomez si na premiéru rozprávky obliekla takéto provokatívne šaty.

Viac o téme: Selena GomezAdam SandlerHotel Transylvania
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu