Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Problémy slávneho amerického rappera: Polícii sa natrel sám!

Jayceon Terrell Taylor Zobraziť galériu (2)
Jayceon Terrell Taylor (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americký rapper Game sa v pondelok prihlásil na polícii v Los Angeles. Spravil tak po tom, ako naňho súd minulý týždeň vydal zatykač v súvislosti s marcovým incidentom, keď sa počas basketbalového zápasu vyhrážal smrťou policajtovi. Tridsaťpäťročný interpret však strávil v cele iba približne hodinu, keďže zaplatil kauciu 50-tisíc dolárov (v prepočte takmer 45-tisíc eur).

Game a policajt Onyebuchi Awaji, ktorý bol v tom čase mimo služby, sa dostali do konfliktu po tom, ako Awaji rappera zasiahol počas hry lakťom. Game následne policajta udrel a zakričal naňho, že ho zabije, pričom naznačil, že má pri sebe strelnú zbraň. Rapper tieto obvinenia poprel, no z incidentu existuje kamerový záznam, ktorý dokazuje, že Game policajta udrel do tváre. Prokuratúra ho však aj napriek tomu neobvinila z napadnutia, ale iba z vyhrážania sa. Samotný Awaji podal na rappera žalobu v apríli, pričom tvrdí, že utrpel poškodenie mozgu. 

Game, vlastným menom Jayceon Terrell Taylor, pochádza z Kalifornie a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2002. V roku 2004 bol nakrátko členom skupiny G-Unit, po konflikte s 50 Centom sa však rozhodol formáciu opustiť. Jeho debutovým albumom bola nahrávka The Documentary (2005), po ktorej nasledovali Doctor's Advocate (2006), LAX (2008), The R.E.D. Album (2011), Jesus Piece (2012) a Blood Moon: Year Of The Wolf (2014). 

Viac o téme: GameJayceon Terrell Taylor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu