Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Láska z kultovej telenovely Divoký anjel ožila: Takto zostarli slávni milenci!

Natalia Oreiro prespievala jeden zo svojich najväčších hitov do ruštiny. K nakrúcania videoklipu si prizvala svojho seriálového partnera z telenovely Divoký anjel. Zobraziť galériu (13)
Natalia Oreiro prespievala jeden zo svojich najväčších hitov do ruštiny. K nakrúcania videoklipu si prizvala svojho seriálového partnera z telenovely Divoký anjel. (Zdroj: YouTube / Tatia PIlieva)

URUGUAJ – Veľkolepý návrat plný spomienok! Keď Natalia Oreiro (37) a Facundo Arana (42) tvorili zamilovaný pár v kultovej telenovele Divoký anjel, užívali si popularitu v desiatkach krajinách sveta. Od nakrúcania seriálu už síce uplynulo pätnásť rokov, no herci si pred kamerami zaspomínali na svoju blízkosť opäť. Pozrite, ako sa za taký dlhý čas zmenili.

Pribúdajúce roky sa podpísali aj na ich tvárach! Keď Natalia Oreiro v rokoch 1998 – 99 nakrúcala argentínsku telenovelu s originálnym názvom Muñeca Brava, zrejme ani len netušila, že pôjde o zlomový bod v jej hereckej aj speváckej kariére. Projekt Divoký anjel totiž zaznamenal obrovský úspech aj v našich končinách a jeho hlavná protagonistka vďaka titulnej piesni prerazila v slovenských hitparádach. Odvtedy síce tmavovláskina popularita upadala, no nedávno mimoriadne potešila aspoň ruských fanúšikov. Jeden zo svojich najväčších hitov totiž prespievala do ruštiny a k spolupráci si prizvala seriálového milenca Facunda Aranu.

Natalia a Facundo tvorili nerozlučnú partnerskú dvojicu nielen v telenovele Divoký anjel, ale tiež Rany z lásky. Niet sa preto čo čudovať, že spevácka hviezda stavila na osvedčený marketing a k nakrúcaniu videoklipu si prizvala práve svojho seriálového miláčika. Facundovi síce pribudli prvé šediny aj ochlpenie na tvári, no stále patrí medzi najväčších juhoamerických zvodcov. Blížiacu sa štyridsiatku by nezaprela ani kedysi roztopašná Milagros. Tá však zo svojej povestnej krásy nič nestratila a stále má na to, aby stvárňovala romantické postavy.

Uruguajská diva sa rozhodla pre ruskú verziu svojho hitu kvôli nadchádzajúcemu turné, ktoré odštartuje už budúci týždeň. Nesie názov Nasha Natasha Tour 2014 a zavíta až do šestnástich ruských miest. Natalia by koncertnú šnúru mala zavŕšiť 16. decembra v meste Saratov.

 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu