Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Z odpísanej hviezdy prvotriedna sexica: Telom v bikinách ohúrila ako nikdy!

Tulisa Contostavlos v bikinách Zobraziť galériu (8)
Tulisa Contostavlos v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

BERMUDY – Slávi veľký návrat! Hoci sa ešte pred rokom zdalo, že Tulisa Contostavlos (26) si definitívne pozatvárala všetky dvere do sveta šoubiznisu, dnes má dôvod na obrovskú radosť. Napriek kokaínovému škandálu totiž opäť mieri do svojho vyhriateho porotcovského kresla. A na obraze sexepílom šetriť rozhodne nebude. Hneď na úvod totiž vytasila svoje dokonalé krivky v dvojdielnych plavkách.

Vhupla do starých koľají! Aj keď sa Tulisa Contostavlos ako porotkyňa v šou X Factor osvedčila až dva ročníky po sebe, minulý rok sa jej úspešná šnúra prerušila. Dôvodom bolo obvinenie z napomáhania pri obchode s kokaínom a následné zatknutie mladej hudobnej hviezdy. Tá síce za mrežami neskončila, no na jej mene zostala čierna nezmazateľná škvrna. Myslíte si, že tmavovláska zostala bez práce? Ani náhodou! Už čochvíľa sa vráti na rovnaké miesto, ktoré pred dvanástimi mesiacmi musela opustiť.

Keďže prípravy nového ročníka spomínanej súťaže už prebiehajú, ani Tulisa v týchto dňoch nezaháľa. Odletela na Bermudské ostrovy, kde nakrúca prvé zábery a provokuje na pláži ako ozajstná profesionálka. Nahodila biele bikiny, rozbehla sa do mora a sebavedomo predviedla svoje závideniahodné krivky. Nielen členovia štábu museli uznať, že popová hviezda pri rozdávaní sexepílu stála v prvých radoch.

Pre Tulisu je pozitívnou správou nielen to, že sa môže vrátiť na televízne obrazovky, ale aj do hudobného štúdia. „Späť k biznisu,“ napísala k fotke na ktorej si zapózovala s veľkým mikrofónom. Ako sa teda zdá, najhoršie obdobie má definitívne za sebou a svitá jej na bohatšiu budúcnosť. Ako porotkyňa úspešného projektu si totiž prilepší o poriadne mastnú sumičku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu