Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Nádherná Hermiona poriadne prestrelila: Na vlastných promóciách so zbraňou!

Emma Watson promovala na univerzite s policajtkou v prestrojení, ktorá ju strážila so zbraňou. Zobraziť galériu (19)
Emma Watson promovala na univerzite s policajtkou v prestrojení, ktorá ju strážila so zbraňou.

LOS ANGELES – Tak toto naozaj prehnala! Odkedy Emma Watson (24) zatúžila po vysokoškolskom vzdelaní, snaží si vypestovať imidž celkom bežnej študentky. Keď si však pred pár dňami odkráčala pre svoj diplom, narobila okolo seba poriadny rozruch. Najala si totiž policajtku v prestrojení, ktorá sa od nej nepohla ani na krok. A po celý čas bola ozbrojená.

Bolo to naozaj nevyhnutné? Keď predstaviteľka čarodejnice Hermiony z kultovej ságy o Harrym Potterovi po prvý raz vstúpila na akademickú pôdu, postarala sa o pompézny prílet vrtuľníkom. Odvtedy síce všade vyhlasuje, že si chce študentský život vychutnávať ako celkom bežné dievča, no v skutočnosti nič neponecháva na náhodu. Svedčí o tom ozbrojená maškaráda v deň jej slávnostných promócií, ktoré podliehali najprísnejším bezpečnostným opatreniam.

Emma Watson úspešne ukončila štúdium na Brownovej univerzite a v nedeľu si prevzala bakalársky diplom z anglickej literatúry. O fotku v tradičnom talári s promočnou čiapkou sa s fanúšikmi podelila prostredníctvom účtu na Twitteri a ukázala im svoju dokonale nalíčenú tvár. V zákulisí výnimočného dňa sa však po celý čas pohybovala žena zákona, ktorá ju strážila ako oko v hlave.

Policajtka s odznakom a zbraňou na opasku sprevádzala Hermionu na každom kroku. Dokonca si v rovnakom talári a čiapke stúpla vedľa herečky, aby ju strážila počas odovzdávania diplomov. Keďže spolu s britskou kráskou promovali ďalšie dve tisícky absolventov, policajtka v prestrojení dokonale splynula s davom.

Emma mala kvôli náročnej hereckej kariére štúdium prerušené a zápasila s fámami, že školu nikdy nedokončí. Minulý mesiac však nad týmito špekuláciami len mávla rukou: „Nezaujíma ma to. Toto je to, čo chcem. Promócie budú pre mňa naozajstným symbolom toho všetkého. Budem tam, usporiadam obrovskú párty a poriadne sa opijem.“ Prísne strážená celebrita tak svoje plány očividne dotiahla do úspešného konca.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu