Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mr. Bean je poriadny playboy: Po 24-rokoch vymenil manželku za mladú herečku!

Rowan Atkinson s manželkou Sunetrou Sastry Zobraziť galériu (6)
Rowan Atkinson s manželkou Sunetrou Sastry (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britský herec Rowan Atkinson vraj randí s kolegyňou Louise Ford. Päťdesiatdeväťročný predstaviteľ Mr. Beana je pritom od roku 1990 ženatý so Sunetrou Sastry. Susedia 31-ročnej Ford však pre britský denník Daily Mail uviedli, že dvojica spolu trávi veľa času. Nedávno boli spolu tiež nakupovať v jednom z londýnskych záhradníctiev.

"Vyzerajú veľmi šťastne, trávia spolu viac a viac času, prechádzajú sa držiac sa za ruky a dokonca ju hladil po líci. Rowan však stále nosí obrúčku, čím pravdepodobne nechce upútať pozornosť a chráni si tak súkromie," vyjadrili sa.

Atkinson a Ford sa stretli vlani, keď spolu začali účinkovať v divadelnej hre Quartermaine's Terms. Spomínaný denník tento rok vo februári priniesol správy, že herec opustil manželku, s ktorou má dve deti. Atkinson, Sunetra Sastry a ani Louise Ford sa však k žiadnym z týchto správ zatiaľ nevyjadrili.

Rowan Atkinson je známy najmä ako predstaviteľ spomínaného Mr. Beana v rovnomennom komediálnom seriáli (1990 - 1995).

Účinkoval tiež vo filmoch Horúce strely 2 (1993), Štyri svadby a jeden pohreb (1994), Miliónové preteky (2001), Scooby-Doo (2002), Láska nebeská (2003), Johnny English (2003), Univerzálna upratovačka (2006), Prázdniny pána Beana (2007) alebo Johnny English sa vracia (2011). Informácie pochádzajú z webstránky www.dailymail.co.uk a z archívu agentúry SITA.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu