Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Spevák z One Direction prekvapil barlami: Čo sa mu stalo?

Niall Horan Zobraziť galériu (3)
Niall Horan (Zdroj: SITA)

DUBLIN - Írsky spevák Niall Horan, známy najmä ako člen chlapčenskej skupiny One Direction, podstúpil operáciu kolena. Fotografiu, na ktorej zachytili 20-ročného mladíka s barlami na letisku, zverejnil britský denník The Sun. Spevák sa následne k svojmu zdravotnému stavu vyjadril prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter:

"Ahojte ľudia, viem, že väčšina z vás videla dnes tie obrázky! Áno, bol som na operácii kolena, ktorá mala oveľa väčší rozsah, než sa očakávalo. Chcel by som vám však povedať, že bola úplne úspešná," prezradil a zároveň požiadal, aby všetci rešpektovali jeho súkromie.

Formácia One Direction, ktorú okrem Nialla Horana tvoria aj Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Ako prvej formácii z Veľkej Británie sa im podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke. Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla v novembri 2012 a ovládla britský aj americký albumový rebríček. Rovnaký úspech sa im podarilo dosiahnuť aj s tretím albumom Midnight Memories, ktorý vyšiel vlani v novembri. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu