Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kate Middleton výsmech so šedinami nezvládla: Toto sú jej nové vlasy!

Kate Middleton sa po prešľape so šedinami vrátila k hnedej farbe s vysokým leskom. Zobraziť galériu (10)
Kate Middleton sa po prešľape so šedinami vrátila k hnedej farbe s vysokým leskom. (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Kadernícky reparát! Hoci sa Kate Middleton (32) objavuje medzi smotánkou vždy dokonale upravená, nedávno vyvolala rozruch vlasovým experimentom. Ten spôsobil, že sa vojvodkyni objavili na hlave prvé sivé pramene. No po tom, čo sa tento prešľap objavil vo všetkých (nielen) britských médiách, populárna mamička siahla po novej farbe.

Šedinám dala červenú! Len nedávno sme vás na Topkách informovali, že Kate Middleton podľahla trendu farbenia vlasov nazvaného „balayage“. Táto skrášľovacia metóda však na jej korune krásy nedopadla podľa očakávaní a vytvorila jej pri korienkoch sivasté odtiene, čo neuniklo pozornosti zástupcov médií. Faux pas je už ale minulosťou. Tento týždeň sa vojvodkyňa z Cambridge počas charitatívneho galavečera blysla s hviezdnou úpravou lokní ako za starých čias.

Catherine popri mamičkovských povinnostiach nezabúda ani na tie reprezentačné. Ako patrónka benefičnej organizácie SportsAid zavítala na podujatie s názvom SportsBall, aby podporila jednotlivých členov. Medzi prevažne mladých ľudí zamierila v jednoduchej čiernej róbe s dierkovaným vzorom. Viac než samotným outfitom však tentoraz zaujala vynoveným účesom. Manželka Princa Williama sa vrátila k hnedej farbe, vďaka ktorej jej pramene prekypovali vitalitou a vysokým leskom.

Ako sa teda zdá, Kate si veľmi dobre uvedomuje, že na domácej pôde udáva trendy nielen v oblasti módy, ale aj celkového imidžu. Ako vyšlo najavo, len nedávno prepustila kaderníka Jamesa Prycea, ktorý jej upravoval vlasy na veľkolepý svadobný deň a sprevádzal ju naprieč Severnou Amerikou. Previnil sa tým, že na sociálnych sieťach zverejnil stovky záberov účesov vojvodkyne, aby rozbehol vlastný biznis.

„Katine vlasy stále strihá Richard Ward a farbenie prebieha v salóne. Vojvodkyňa má tiež vlasovú štylistku Amandu Cook Tucker, ktorá jej fúka vlasy na spoločenské udalosti, ale James bol naozaj vytlačený preč,“ prezradil novinám The Telegraph bývalý kolega kaderníka s výpoveďou. Ostáva len dúfať, že budúca kráľovná je nateraz so svojím tímom spokojná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu