Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tajný sobáš drobnej britskej hviezdy (20): Aha, aká z nej bola krásna nevesta!

Cher Lloyd vo svoj svadobný deň prekypovala mladosťou a krásou. Áno povedala vlasovému štylistovi Craigovi Monkovi. Zobraziť galériu (5)
Cher Lloyd vo svoj svadobný deň prekypovala mladosťou a krásou. Áno povedala vlasovému štylistovi Craigovi Monkovi. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Pod čepiec zamierila naozaj zavčasu! Zatiaľ čo dievčatá v jej veku túžia po slobode a vychutnávajú si mladosť plnými dúškami, úspešná speváčka Cher Lloyd už sľúbila celoživotnú vernosť jedinému mužovi. Jej vyvoleným sa stal kaderník Craig Monk, ktorý z nej vo svadobný deň zaručene nevedel spustiť oči. Tmavovláska bola totiž ako nevesta nielen mladá, ale aj oslnivo krásna.

Už to majú za sebou! Zatiaľ čo v našich končinách meno Cher Lloyd nepatrí k zvučným pojmom, na domácej britskej pôde aj za veľkou mlákou žne jeden úspech za druhým. Preraziť sa jej podarilo vďaka siedmej sezóne speváckej súťaže X Factor. Účasť v šou síce pre anglickú rodáčku neskončila víťazstvom, no priniesla jej lukratívnu zmluvu s nahrávacou spoločnosť a debutový album. Mužskí fanúšikovia tejto útlej hviezdy však majú smolu. Drobná dvadsiatka sa v pondelok vydala a o intímny svadobný záber sa podelila prostredníctvom Instagramu.

„Cher a Craig sa vzali, ale všetky ďalšie podrobnosti sú súkromné,“ nechala sa počuť speváčkina hovorkyňa. Útla celebrita si svoj svadobný deň vychutnala s rozpustenými lokňami, ktoré zdobil jemný závoj s čipkovaným lemovaním. Ako svadobnú kyticu zvolila desiatky ruží. Jej korzetová róba nemala nijaké ramienka a dokonale obopínala štíhle krivky.

Speváčka sa do svadby hrnula už od okamihu, kedy pred ňou jej miláčik pokľakol na koleno. Ešte v apríli minulého roka na túto tému povedala denníku Daily Mirror nasledovné: „Som zasnúbená a chcem sa vydať čo najskôr, nemôžem sa dočkať. Milujem Craiga, robí ma šťastnou. Viem, že s ním strávim zvyšok života.“ Ostáva len dúfať, že mladej dvojici šťastie a porozumenie naozaj vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu