Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Francúzska kráska rozpálila červený koberec: Nahý prsník celý von!

Lou Doillon vpustila fotografov do hlbokého výstrihu, z ktorého jej vykukoval obnažený prsník. Zobraziť galériu (3)
Lou Doillon vpustila fotografov do hlbokého výstrihu, z ktorého jej vykukoval obnažený prsník. (Zdroj: profimedia.sk)

DEAUVILLE – Vyrazila naostro! Hoci sa o Francúzkach hovorí, že patria skôr k zdržanlivejším dámam, o Lou Doillon (30) to rozhodne neplatí. Herečka, modelka a speváčka sa cez víkend predviedla na červenom koberci, kde vyvolala značný rozruch. Slávnostnú premiéru okorenila vykuknutým prsníkom.

Odvaha jej nechýba! Aj keď meno Lou Doillon u nás nepatrí k známym tváram zo sveta šoubiznisu, jeho nositeľka na domácej pôde o fanúšikov núdzu nemá. Pred objektívom či okom kamery totiž stráca akékoľvek zábrany a vyzlieka sa na počkanie. Dokázala to aj počas 39. ročníka filmového festivalu, ktorý práve prebieha vo francúzskom meste Deauville. Krásna tridsiatnička totiž vyrazila na premietanie snímky Ma Vie avec Liberace s provokatívnym výstrihom. A ten jej prednosti bez bielizne na uzde neudržal.

Lou na červenom koberci rozdávala úsmevy na všetky strany, pričom pri výbere garderóby stavila na čiernu eleganciu. Minišaty s hlbokým výstrihom v sebe síce ukrývali aj priehľadný tyl, no pod ním chýbala podprsenka. Paparazzi mali tak z viacerých uhlov dokonalý výhľad na herečkin pravý prsník.

Atraktívna hviezda pochádza z umeleckého prostredia, pretože sa narodila do famílie režiséra. Po boku svojej matky, britskej herečky a speváčky, rozbehla kariéru pred kamerami už vo veku šiestich rokov. Skúsenosti manekýnky zbierala predovšetkým ako tvár a múza módneho domu Givenchy, no blysla sa aj vo vychytenom kalendári Pirelli.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu