Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Odkopnutá Naomi Campbell v bikinách: Ohúrila sexi telom ako zamladi!

Naomi Campbell v bikinách Zobraziť galériu (11)
Naomi Campbell v bikinách (Zdroj: profimedia.sk)

IBIZA – Stále má čo ukázať! Naomi Campbell (43) patrí medzi ikony modelingu 90. rokov, kedy stelesňovala sexepíl a ebenovú krásu na vychytených svetových mólach. Nedávno síce prišla o bohatého ruského milenca, no s nestarnúcim telom zrejme čoskoro uloví ďalšieho. V bikinách totiž stále vyzerá ako zvodná sexica.

Titul supermodelky nenosila náhodou! Naomi Campbell sa síce na vrchole modelingu držala celé desaťročia, no dnes sa predvádzaniu outfitov od renomovaných návrhárov venuje len príležitostne. Jej kriviek sa pritom plynutie času akoby vôbec nedotklo a čokoládová kráska by na móle zaručene zažiarila aj bez akejkoľvek prípravy. Svedčia o tom čerstvé zábery jej postavičky v bikinách, ktorú predvádza na jachte v blízkosti dovolenkového raja na Ibize.

Naomi zamierila na španielsky ostrov, aby si vychutnala luxusnú loď a pohostinnosť dizajnéra Roberta Cavalliho. Pri tejto príležitosti nahodila bikiny s bielym vrchným dielom a volánikmi v spodnej časti. Plážový model nechal dokonale vyniknúť jej vyformovaným nohám a plochému brušku. Niet najmenších pochýb, že britská rodáčka je stále v najlepšej forme a svojou figúrou by zatienila väčšinu dvadsiatok.

Temperamentná bohyňa si ešte stále lieči zlomené srdce z rozchodu s ruským miliardárom Vladislavom Doroninom. Hoci dúfala v sobáš, on ju v júni opustil pre výrazne mladšiu modelku, ktorej Naomi pomohla v súťaži ako mentorka. Paradoxne, práve vďaka nešťastnej láske vyzerá po 40-tke priam obdivuhodne. „Naomi sa vrhla na cvičenie, aby zabudla na trpký rozchod. Uplynulé dva mesiace bola v posilňovni častejšie ako päťkrát do týždňa,“ prezradil zdroj z blízkeho okolia známej manekýnky. Na jachte sa po jej boku blysla aj Stacy Keibler, ktorá nedávno dala košom Georgeovi Clooneymu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu