Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Naomi Campbell (45) bez zábran: Vyholený rozkrok, stojace bradavky!

Naomi Campbell je stále vo výbornej forme. Pre magazín Lui sa dala nafotiť celkom nahá. Zobraziť galériu (9)
Naomi Campbell je stále vo výbornej forme. Pre magazín Lui sa dala nafotiť celkom nahá.

PARÍŽ - Stále je vo forme! Naomi Campbell (45) sa radí medzi modelingovú elitu už od 90-tych rokov a s objektívmi fotoaparátov si aj v súčasnosti dobre rozumie. Dokonca, čím je staršia, tým viac sa odhaľuje. Kráska s prezývkou Čierna gazela najnovšie ozdobila októbrové vydanie francúzkého magazínu Lui, ktorého čitateľom ukázala nielen svoje bradavky, ale aj intímne partie.

Nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že modelka Naomi Campbell sa rozhodla podporiť kampaň s názvom Free the nipple, ktorá bojuje proti cenzúre ženských bradaviek. Na sociálnej sieti preto exotická kráska zverejnila svoju fotografiu, na ktorej pózuje hore bez. Provokatívnym záberom sa jej podarilo narobiť celkom slušný rozruch, no ako vyšlo najavo, bola to len slabá ochutnávka toho, čo Čierna gazela ukázala čitateľom magzínu Lui. 


Mohlo by vás zaujímať: Nahý protest hviezdnej bitkárky: Aha, tu sú moje bradavky


Francúzsky časopis na svojich stránkach pravidelne vyzlieka krásne ženy. Pochváliť sa môže tiež tým, že v Evinom rúchu preň pózovali aj mnohé hviezdne dámy. V októbrovom vydaní predviedla svoje dokonale tvarované telo modelka Naomi Campbell. Tá už síce nie je najmladšia, ale rozhodne ešte nepatrí do starého železa. A nahota jej ani na prahu 50-tky nerobí žiaden problém. Bez ostychu totiž vystavila do objektívu stojace bradavky a upravený rozkrok. Ktovie, či si na to trúfne aj o pár rokov neskôr. 

Naomi Campbell nemá s nahotou vôbec žiaden problém.
Zobraziť galériu (9)
Naomi Campbell nemá s nahotou vôbec žiaden problém.

 

Viac o téme: Naomi Campbell
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu