Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Madonna ukázala ústa plné kovu: Veď je ako Zubatá z Perinbaby!

Madonna si svoj chrup nechala pozlátiť a vyložiť diamantmi, vďaka čomu pripomína Zubatú z Perinbaby. Zobraziť galériu (12)
Madonna si svoj chrup nechala pozlátiť a vyložiť diamantmi, vďaka čomu pripomína Zubatú z Perinbaby. (Zdroj: profimedia.sk, )

MENTON – Čudný módny výstrelok! Už v mladosti sa Madonna (54) stala po celom svete známou aj vďaka medzere medzi prednými zubami, z ktorej si vyrobila vlastnú poznávaciu značku. Na staré kolená však podľahla nevábnemu trendu. Chrup si vyzbrojila kovovými súčiastkami s diamantmi ako Smrť v Jakubiskovej rozprávke.

O snehobiely úsmev nestojí! Kráľovná popu sa síce s klasickým americkým úsmevom nenarodila, no o úplnú korekciu svojho zubára nikdy nepožiadala. Nechala si vpredu tenkú medzierku, bez ktorej si ju už mnoho fanúšikov ani len nedokáže predstaviť. O to väčšie prekvapenie vyvolala jej nedávna grimasa s odhaleným zuboradím, ktorú vycerila na svojho zajačika. Vnútro úst sa jej ligotalo ako vedľajšej postave z Perinbaby.

Madonna si cez víkend odskočila na juh Francúzska, kde svojou návštevou poctila tamojší hudobný festival. Po boku výborne naladenej speváčky nesmel chýbať výrazne mladší milenec Brahim Zaibat, ktorý jej zohrieva posteľ už tri roky. Vitálna päťdesiatnička rozdávala úsmevy na všetky strany a ukazovala svoj nový, hriešne drahý módny doplnok. Tým je zlatá dekorácia zubov vyložená dvadsiatimi štyrmi diamantmi. Madonna tak momentálne nemá ďaleko od Zubatej, ktorú diváci poznajú z rozprávky Perinbaba.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu