Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Len 19-ročná Madonna úplne odhalená: Ukázala prsia aj „bobra“!

Madonna odhodila zábrany už ako 19-ročná a nahá pred objektívom ukázala všetko. Zobraziť galériu (11)
Madonna odhodila zábrany už ako 19-ročná a nahá pred objektívom ukázala všetko. (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Škandalózna už od tínedžerských čias! Skôr než sa Madonna (54) prepracovala na absolútnu špičku hudobných rebríčkov, skúšala šťastie pred objektívom. A hoci mala ešte len 19 rokov, odhodila akékoľvek zábrany. Na odvážnych aktoch ukázala všetko, čo sa dalo – aj husté ochlpenie v rozkroku.

Retro fotky, ktoré vyrážajú dych! Aj tak by sa dali nazvať čiernobiele zábery, na ktorých kráľovná popu pózuje v Evinom rúchu. K ich realizácii sa svetoznáma speváčka odhodlala ešte v roku 1977, kedy za veľkou mlákou vonkoncom nebola plnoletá. Verejnosť mohla úplne nahú Madonnu v takejto podobe uzrieť až o osem rokov neskôr. V roku 1985 totiž speváčka už rozhodne nepatrila k nováčikom. Dráždivé akty ale zrejme doteraz neľutuje, pretože ich z mediálneho sveta nestiahla.

Madonna ako tmavovlasá tínedžerka predviedla svoje obnažené telo uvelebená v kresle či na diváne. Vo všetkých prípadoch jej vidieť aj najintímnejšie partie vrátane „pralesa“ medzi nohami. Najbizarnejšie vyznieva fotografia, na ktorej kľačí, drží sa za chodidlá a so sklonenou hlavou akoby pozerá práve na citlivé miesto zarastené čiernym ochlpením.

Aj keď hudobná diva striedala v posteli zajačikov ako spodnú bielizeň, s tým posledným randí už takmer tri roky. O tom, že medzi ňou a 25-ročným Brahimom Zaibatom to stále iskrí, svedčí ich nedávna romantická večera. „Madonna prišla neskôr v kvetinových šatách, vyzerala jednoducho, ale šik. Zopárkrát sa pobozkali a Brahim mal ruku okolo Madonny,“ citoval denník New York Post svoj zdroj. Žeby speváčka konečne našla partnera na viac ako zopár vášnivých nocí?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu