Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Jirásková šokuje aj 5 mesiacov po smrti: Môže za to závet!

Jiřina Jirásková vraj nedodržala sľub, ktorý dala umierajúcemu partnerovi. Zobraziť galériu (6)
Jiřina Jirásková vraj nedodržala sľub, ktorý dala umierajúcemu partnerovi. (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Trpké prekvapenie! Hneď po smrti Jiřiny Jiráskovej (†81) sa objavili špekulácie o dedičstve. Herečka totiž vlastnila okrem svojho bytu aj vilu, ktorú na ňu počas spoločného života prepísal jej dlhoročný partner Zdeněk Podskalský (†64). Tomu mala krátko pred jeho úmrtím sľúbiť, že dom sa po jej smrti vráti naspäť do rúk jeho rodiny. Podľa informácií českého denníku Blesk však umelkyňa dohodu nedodržala.

S prekvapujúcou informáciou dnes prišiel český Blesk. Ako tvrdí, herečka Jiřina Jirásková odkázala svoju vilu opatrovateľke Jane. Obydlie pritom dlhé roky patrilo Zdeňkovi Podskalskému, ktorý ho na svoju partnerku prepísal. Údajne mu sľúbila, že raz nehnuteľnosť vráti jeho rodine. „Otec pani Jiráskovú na smrteľnej posteli požiadal, aby polovica vily, ktorú na ňu prepísal, prešla po jej smrti na mňa, respektíve na moje deti,” povedal denníku Zdeněk Podskalský mladší.

Režisér a publicista dlho veril, že k naplneniu dohody naozaj príde. Dnes je však všetko inak. „Dedičkou je Jana,” tvrdí. Ide o opatrovateľku Jiřiny Jiráskovej, ktorá je pokladaná za univerzálnu dedičku, keďže herečka nemala deti. „Nie je to fér, ale poslednú vôľu pani Jiráskovej rešpektujem. Nič iné mi nezostáva,” dodal muž, ktorý prišiel o rodinnú vilu. Pritom stačilo, aby jeho otec prepísal dom na svojich potomkov a partnerke v ňom zriadil právo dožitia.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu