Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

To sú ale hviezdne gény: Izraelská bohyňa akoby mame z oka vypadla!

Bar Refaeli nasleduje hviezdnu dráhu svojej matky, ktorá v Izraeli patrila k úspešným modelkám. Zobraziť galériu (15)
Bar Refaeli nasleduje hviezdnu dráhu svojej matky, ktorá v Izraeli patrila k úspešným modelkám. (Zdroj: Twitter)

NEW YORK – Má byť po kom krásna! Hoci Bar Refaeli (27) už celé roky brázdi svetové móla a prepožičiava krivky minimalistickej garderóbe, svoje rodinné zázemie si doteraz prísne strážila. O to výnimočnejšie vyznievajú zábery z jej súkromného albumu. Úspešná modelka očividne kráča v šľapajách svojej nemenej zvodnej matky.

Hviezdnu podobu nezaprie! To, že sa Bar Refaeli dočkala celosvetovej popularity a prerazila u popredných módnych značiek, rozhodne nie je dielom náhody. Jej závideniahodná genetická výbava pochádza zo strany mamy, ktorá s rodným menom Tzipi Levine patrila v sedemdesiatych rokoch k popredným manekýnkam na domácej pôde. A jej dcéra je jasným dôkazom, že jablko nepadá od stromu ďaleko.

Plavovláska sa s vlastnou mamou pochválila prostredníctvom spoločenskej siete Twitter. Zverejnila totiž obrázok, na ktorom pózuje v dlhých letných šatách na piesočnatom pobreží. Na zábere by nebolo nič zvláštne, keby rovnakú pózu nezaujala aj Barina mama zamladi. Štíhle krásky sa podobajú ako vajce vajcu.

Zaujímavosťou je, že vychytená modelka neupriamila pozornosť na niekdajšiu kariéru svojej mamy po prvý raz. Pred časom sa totiž s fanúšikmi podelila o fotografiu, na ktorej sa ešte ako dievčatko usmieva v maminom náručí. „Je pravdou, čo sa hovorí... Jablko nepadá ďaleko od stromu,“ neskrývala Bar svoju pýchu v nedávnom komentári. Už teraz je však jasné, že to v oblasti modelingu dotiahla oveľa ďalej ako dáma, ktorá ju priviedla na svet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu