Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

DiCapriova bývalka pretŕča bruško v bikinách: Videli ste už takú sexi tehuľku?!

Bar Refaeli Zobraziť galériu (10)
Bar Refaeli (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Provokuje aj v tehotenstve! Profily známych modeliek na sociálnych sieťach sú plné dráždivých fotiek. Niektoré krásky dennodenne pridávajú na internet momentky v spodnej bielizni, či úsporných bikinách. K nim patrí napríklad Bar Refaeli (30), ktorá v minulosti randila aj s oscarovým hercom Leonardom DiCapriom (41). Pozrite, je brutálne sexi aj s rastúcim bruškom.

Z anjelikov tehuľky! Medzi modelkami Victoria´s Secret majú aktuálne tehotenský boom. V radostnom očakávaní sú hneď tri krásky - Behati Prinsloo, Candice Swanpoel a Bar Refaeli. A hoci sa každá z nich teší na bábätko, nezabúdajú ani na svojich fanúšikov. Spomedzi spomínaných krások zverejňuje najprovokatívnejšie momentky práve posledná budúca mamička. 

Bar Refaeli, ktorá čaká dieťatko s podnikateľom Adi Ezrom sa nikdy netajila tým, že túži po veľkej rodine. Sama totiž pochádza zo štyroch súrodencov. Aktuálne nosí pod srdcom dievčatko a už má jasnú predstavu, čím by sa jej dcérka mohla živiť.  

„Ak budem pozerať dosť epizód Kliniky Grace, myslíte si, že moja dcérka bude chcieť byť lekárkou?” opýtala sa fanúšikov kráska, ktorá pridala fotku, kde oblečená len v bikinách sleduje spomínaný seriál. Mimochodom, plavky sú v prípade tejto modelky očividne jej najobľúbenejším kúskom odevu.

Bar Refaeli má aj počas tehotenstva ukážkovú postavičku.
Zobraziť galériu (10)
Bar Refaeli má aj počas tehotenstva ukážkovú postavičku.  (Zdroj: Instagram)

Bar Refaeli nedávno zverejnila fotku, na ktorej sa pochválila rastúcim bruškom.
Zobraziť galériu (10)
Bar Refaeli nedávno zverejnila fotku, na ktorej sa pochválila rastúcim bruškom.  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Bar RefaeliLeonardo DiCaprio
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu