Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najsexi žena sveta na nespoznanie: Ako pochudnutá a nezrelá tínedžerka!

Mila Kunis ako kráska z červeného koberca a s imidžom dospievajúcej slečinky v súkromí Zobraziť galériu (11)
Mila Kunis ako kráska z červeného koberca a s imidžom dospievajúcej slečinky v súkromí (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES – Dámou iba v spoločnosti! Hoci Mila Kunis (29) patrí k najobletovanejším kráskam v Hollywoode, mimo červeného koberca by sa za ňou príliš veľa fanúšikov neobzrelo. Herečka s ukrajinským pôvodom sa síce pýši titulom Najsexi žijúca žena, no v súkromí je naozaj nenápadná – akoby sotva opustila školské lavice.

Kam sa podela jej zvodná krása? Ešte v októbri Mila Kunis bodovala dráždivými zábermi v spodnej bielizni pre pánsky magazín Esquire, ktorý jej udelil svoj prestížny titul s tradíciou od roku 2004. Jeho kritériá však herecká hviezda spĺňa len vo svetlách reflektorov. Vo voľnom čase brázdi losangelské ulice ako drobné a nenápadné dievčatko.

Aj keď Mila zohrieva posteľ úspešnému kolegovi a režisérovi Ashtonovi Kutcherovi, už celé týždne zápasí s kritikou svojho príliš uvoľneného štýlu. Brunetka totiž zvykne vytiahnuť päty z domu nenalíčená, so strhanou tvárou a kruhmi pod očami. Tento týždeň si užívala nákupy s kamarátkou síce namaľovaná, s potlačou netopiera na tričku a teniskami na nohách však pripomínala skôr nezrelú tínedžerku. Najprekvapujúcejšie pôsobil fakt, že Mila spoločnosť kamarátky uprednostnila práve na sviatok všetkých zamilovaných. V ruke si niesla aspoň lízanku v tvare srdiečka, preto je veľmi pravdepodobné, že na svojho milenca nezabudla.

Otázkam ohľadne svätého Valentína sa hviezda snímky Čierna labuť nevyhla ani v kresle populárnej moderátorky Ellen DeGeneres. „Nikdy na to nekladiem veľký dôraz. Na Valentína som bola single aj vo vzťahu a v oboch prípadoch som bola v pohode. Chcem najväčšieho medveďa a tisíc ruží – ak by sme šli do toho. Ale môžeme sa bez toho aj zaobísť,“ prezradila, ako vníma dátum 14. február v kalendári. Ktovie teda, čím ju vychýrený sukničkár Ashton nakoniec prekvapil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu