Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Gott 47 rokov tajil plastiku: Išlo mi o život!

Karel Gott sa priznal, že jeho nos je chirurgicky upravený.  Zobraziť galériu (4)
Karel Gott sa priznal, že jeho nos je chirurgicky upravený.

PRAHA – Kto by to bol na neho povedal?! Služby estetickej medicíny a plastickej chirurgie sú v súčasnosti veľkým lákadlom nielen pre ženy, ale aj pre mnohých mužov. K zásahu do svojej vizáže sa najnovšie takmer po 47 rokoch tajností priznal aj spevák Karel Gott (73), ktorý si však ľahol pod skalpel kvôli oveľa závažnejším dôvodom, než je nespokojnosť. Legendárnemu umelcovi totiž išlo o život.

Nečakané zistenie! Mnohonásobný Český slávik Karel Gott sa dlhé roky vyhýbal debatám týkajúcim sa vylepšenia vizáže, či plastických operácií. V týchto dňoch sa však počas nakrúcania relácie v Českom rozhlase priznal, že jeho nosa sa dotkli šikovné ruky chirurga. Ako tiež prezradil, s lekárskym výkonom je spojený aj poriadne traumatický zážitok.

Spoločne s kamarátom a spevákom Milanom Chladilom (†53) mali totiž vážnu autonehodu. „Vleteli sme do stromu a ja som preletel predným sklom. Necítil som žiadnu bolesť, ale mal som pocit, že mám niečo v hlave,“ začal spevák svoje rozprávanie. „Skutočne som v nej mal úlomok skla. Napadlo ma teda, že ho vytiahnem, mal som ho totiž cez celú tvár. Keď som tak urobil, zistil som, že sa mi niečo hompáľa pred tvárou. Bol to rozrezaný nos, ktorý visel skoro na vlásku,“ priblížil Gott desivé momenty, kvôli ktorým musel ísť pod nôž.    

Ako tiež maestro priznal, nebyť jeho kamaráta – textára Jiřího Štaidla (†30) mohol by umrieť. Práve on ho naložil do auta a odviezol do nemocnice. „Keby ma Jirka priviezol o 5 minút neskôr, nos by mi nezachránili a zrejme by som vykrvácal,“ uzavrel Karel rozprávanie o nepríjemnom zážitku.

Prečítajte si: Karel Gott: "Rock'n'roll zo mňa nemôže nikto dostať, ani keby ma zatvorili"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu