Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Spevák Levine obraňuje pribratú Aguileru: Vytrpí si toho dosť!

Adam Levine a Christina Aguilera Zobraziť galériu (12)
Adam Levine a Christina Aguilera (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Americký spevák Adam Levine sa postavil za svoju bývalú kolegyňu zo súťaže The Voice Christinu Aguileru, ktorá si vyslúžila kritiku verejnosti za to, že pribrala. Podľa neho by ľudia, ktorí s tým majú problém, mali dospieť a ich poznámky považuje za šikanu.

“Nie je to v poriadku, nikdy sa mi to nepáčilo. Podľa mňa je to hrozné a vždy Christinu obraňujem, keď niekto rozpráva také veci, lebo do toho nikoho nič nie je,“ povedal pre magazín People. “Dnešná kultúra – a predovšetkým tá v šoubiznise – je taká, že ľudia majú pocit, že jednoducho môžu o ostatných rozprávať odporné veci. Ona si toho vytrpí dosť a mňa to hnevá,“ dodal.

Adam Levine sa preslávil ako frontman skupiny Maroon 5, no od minulého roka ho verejnosť pozná aj ako porotcu a mentora v spomínanej súťaži The Voice. S Maroon 5 vydal zatiaľ štyri štúdiové albumy: Songs About Jane (2002), It Won't Be Soon Before Long (2007), Hands All Over (2010) a Overexposed (2012), pričom všetky sa dostali do prvej desiatky britského i amerického albumového rebríčka. Na konte majú hity ako This Love, Harder to Breathe, She Will Be Loved, Wake Up Call, If I Never See You Face Again, Makes Me Wonder alebo Moves Like Jagger, na ktorom spolupracovali práve s Christinou Aguilerou. Kapela získala okrem iného tri prestížne ocenenia Grammy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu