Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Žiadna jednorazovka: Rihanna a Ashton Kutcher si užívajú celé týždne!

Ashton Kutcher a Rihanna Zobraziť galériu (12)
Ashton Kutcher a Rihanna (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Nebolo to len na jednu noc! Správa o tom, že Rihanna (24) si užívala v dome Ashtona Kutchera (34) až do štvrtej rána, pred pár dňami prekvapila naozaj mnohých. Tým sa však rozruch okolo tejto dvojice zďaleka nekončí. Ako totiž vysvitlo, párik sa tajne stretáva už približne dva mesiace. A ich flirt naberá na obrátkach!

Tomu sa hovorí poriadne prekvapenie! Hoci Rihanna a (ešte stále) zákonná polovička Demi Moore na prvý pohľad nemajú nič spoločné, v skutočnosti ich spájajú horúce chvíľky. Nedávna noc strávená v hercovej vile bola totiž len jednou z mnohých avantúr. Podľa svedkov z ich blízkeho okolia táto romanca už trvá osem týždňov. A speváčka sa kvôli čerstvej známosti neváha aj niečomu novému priučiť.

„Rihanna a Ashton spolu začali flirtovať hneď, ako si vymenili telefónne čísla. To viedlo k esemeskám a dohodnutým stretnutiam. Pred pár týždňami sa odkradli do hotela v Santa Monice,“ prezradil zdroj britskému denníku The Sun. Podľa jeho slov však nejde o nič nezvyčajné: „Sú to dvaja single ľudia, ktorí majú románik, takže najlepšie pre nich je stretávať sa v tajnosti.“

Aj keď sa zatiaľ nedá hovoriť o serióznom vzťahu, popová hviezda zrejme túto možnosť do budúcna nevylučuje. Dôkazom môže byť jej vehementný záujem o mystický smer v židovskej filozofii, ktorý Ashton vyznáva. „Rihanna povedala priateľom, že Ashton je zábavný a roztomilý. Obaja si radi užívajú a na vážny vzťah sú príliš zaneprázdnení. Rihanna sa ale začala vypytovať na seansy Kabaly s jeho rabínom. Ak by sa naozaj zblížili, chcela by tomuto učeniu porozumieť,“ doplnil spomínaný zdroj. Je teda celkom možné, že v celebritných kruhoch sa práve rodí skutočne zamilovaný párik.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu