Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Odviazaní Cruiseovci: Takéto „ksichty“ v ich podaní len tak neuvidíte!

Tom Cruise a Katie Holmes strúhali grimasy ako zaľúbení tínedžeri. Zobraziť galériu (6)
Tom Cruise a Katie Holmes strúhali grimasy ako zaľúbení tínedžeri.

LOS ANGELES – Nie sú to žiadni suchári! Hoci manželstvo Toma Cruisea (49) a Katie Holmes (33) nebolo vždy harmonické, zdá sa, že v ich vzťahu iskra zatiaľ nechýba. Stačí sa pozrieť, ako sa obaja uvoľnili na nedávnej párty. Nalepení na sebe nešetrili dotykmi a nežnosťami – vrátane tých zo zábavného súdka.

Užívali si ako za starých čias! Tí z vás, ktorí patria ku skalným fanúšikom Toma Cruisea, si možno pamätajú úsmevné začiatky jeho romániku s Katie Holmes. V istej talkšou herec svoju zamilovanosť vyjadroval tak vehementne, že z ničoho nič začal skákať po pohovke v štúdiu. V jeho náruživosti sa však ani s odstupom času toho príliš veľa nezmenilo. Svojej teraz už manželky sa stále nevie nabažiť.

Široké úsmevy, „rybací“ bozk s perami našpúlenými ako kapor, či nežné objatie a letmá pusa na líce. V takýchto pózach sa prominentná dvojica nechala zvečniť v oscarovú noc na párty magazínu Vanity Fair. O týždeň neskôr sa tak na webe ocitli obrázky, z ktorých je jasné, že dobrá nálada nechýbala ani ostatným celebritám.

O nemalý rozruch sa postaral, napríklad, hudobník Steven Tyler. Ten svoj dlhý jazyk pomerne nechutným spôsobom strčil do úst mladej snúbenici Erin Brady. V odvážnom duchu fotenie poňala aj hviezda sitkomu Krok za krokom. Plastiková Suzanne Somers si totiž manžela Alana Hamela privinula na značne obnažený prsník. V náručí Nicka Loeba sa nie veľmi nadšene tvárila Sofia Vergara, ktorej sa bujné vnady doslova vylievali z korzetu.

Tip: Pozrite si Toma Cruisa alebo Katie Holmes vo filme. Nájdite ich na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu