Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Hanbia sa za seba? Ona s kapucňou, on rovno s igelitkou na hlave!

Inkognito za každú cenu - celebrity nepohrdnú ani igelitkou známeho obchodného reťazca. Zobraziť galériu (7)
Inkognito za každú cenu - celebrity nepohrdnú ani igelitkou známeho obchodného reťazca. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – To sú ale maniere! Aj keď život s paparazzmi v pätách patrí medzi tie menej príjemné stránky šoubiznisu, niektoré celebrity tento údel berú so svojským nadhľadom. Pozrite, ako sa v uliciach nedávno maskovala herečka Kate Hudson (32). Jej milenec si hlavu zabalil do igelitky!

Prechádzku mestom si vychutnali v bizarnom štýle! Hoci väčšina známych tvárí sa vo voľnom čase snaží pozornosť príliš nepriťahovať, tomuto páriku sa to pred pár dňami veľmi nedarilo. Hollywoodska kráska si do ulíc síce vyrazila v ležérnom outfite a so slnečnými okuliarmi na nose, vďaka svojmu partnerovi sa však okamžite stala neprehliadnuteľnou. Jej milenec Matt Bellamy sa totiž premával s igelitkou na hlave!

Poriadne sa prepočítali! Vyťahané tepláky, mikina veľkosti XXL či pohodlný baloňák – to nie je práve imidž, s akým by sa celebrity rady fotili. Tvár zakrytá mikroténom však hudobníkovi a jeho známejšej polovičke veľmi k statusu „inkognito“ nedopomohol. Nielenže týmto počinom poslúžili ako chodiaca reklama istého obchodného reťazca, no navyše priťahovali pohľady ako magnet. A objektívy, samozrejme, tiež!

Zábery rockera s igelitkou na hlave možno niektorých fanúšikov pobavili, no originalitu by ste v tomto nápade hľadali márne. S rovnakou myšlienkou totiž už v roku 2009 vyšiel medzi ľudí hrdina ságy Transformers - Shia LaBeouf. Ten sa však svoju identitu pokúsil schovať trošku ekologickejšie. Na hlavu si nenavliekol igelitovú tašku, ale papierové vrecko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu