Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Demi Moore má už náhradu: Našla si vyumelkovaného zajačika!

Demi Moore už údajne nesmúti - oporu našla v zajačikovi menom Scott-Vincent Borba. Zobraziť galériu (10)
Demi Moore už údajne nesmúti - oporu našla v zajačikovi menom Scott-Vincent Borba. (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Z rozchodu sa spamätáva celkom rýchlo! Hoci verejná potupa v podobe manželovej nevery herečku Demi Moore (49) poriadne vytrápila, zdá sa, že najväčšia citová búrka u nej už prehrmela. Momentálne jej totiž zlomené srdce lieči guru kozmetického priemyslu. Samozrejme, o viac než desiatku rokov mladší!

Až tak dlho nesmútila! Napriek tomu, že sa škandalózna nevera na výročie svadby prevalila len pred niekoľkými týždňami, Demi Moore je už pripravená pohnúť sa v živote ďalej. Náplasť na doráňanú hrdosť totiž našla v náručí 38-ročného pracháča menom Scott-Vincent Borba. A ten sa s úlohou bútľavej vŕby neuspokojil. Dvojica má vraj k sebe priam hriešne blízko!

„Navzájom sa poznajú už veľmi dlho. Scott pevne stál po Deminom boku, keď ho potrebovala na preklenutie záležitosti s Ashtonom,“ cituje svoj zdroj portál RadarOnline.com. Ten zároveň dodal, že párik svoj vzťah posunul na úroveň randenia. Obaja aktéri však tieto fámy svorne popierajú a tvrdia, že sú „len platonickí priatelia“. A samotný Scott-Vincent sa v oficiálnom stanovisku k afére radšej ani nevyjadril: „Svoj osobný život nekomentujem.“

Ak by sa však kuloárne informácie zakladali na pravde, pre Demi by išlo o spojenie príjemného s užitočným. Borba má totiž vlastnú značku prípravkov z radu starostlivosti o pleť, vďaka čomu má vždy dokonale vyhladenú tvár a upravené obočie. Navyše je od hollywoodskej hviezdy mladší o 11 rokov, čo je preňho veľkou devízou. Ak tak ešte neurobili, v budúcnosti môžu do kozmetického salónu zájsť spoločne!

Či má Demi Moore silikónové prsia a ktoré ďalšie celebrity ich ešte majú nájdete TU

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu