Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

J-Lo je v posteli nadržaná dračica: Jej nový zajačik prehovoril!

Jennifer Lopez Zobraziť galériu (17)
Jennifer Lopez (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Užíva si s mladým mäskom! Jennifer Lopez (42) od rozchodu s manželom síce strieda milencov ako na bežiacom páse, lásku však u nich nehľadá. Svedčia o tom slová tanečníka Caspera Smarta (24), ktorý jej zohrieva posteľ už nejaký ten týždeň. Speváčka sa vraj sexu s ním nevie nabažiť!

Má telo a sexuálny apetít dvadsiatky! Tak sa o Jennifer Lopez vyjadril aktuálny milenec, ktorý by jej so svojimi rokmi pokojne mohol byť synom. Zdá sa však, že 18-ročný vekový rozdiel za dverami hotelovej izby nehrá žiadnu rolu. Speváčku a jej tanečníka totiž spája chémia založená na fyzickej príťažlivosti. Ide o flirt a divoký sex!

Casper, ktorý pochádza z Kalifornie, je v kuloároch známy ako miláčik a milovník nádherných žien. Jeho posteľou už prešiel celý zástup oslnivých krások, pričom rovnako dobre si vychutnáva aj obdiv mladých fanúšičiek. Preto v nočných kluboch zvykne tancovať bez košele a predvádzať svoje vypracované telo s pohybmi profesionála. Niet divu, že takejto kombinácii J-Lo neodolala. S jej krivkami latino bohyne si vraj sadli absolútne perfektne!

„Casper povedal, že J-Lo má úžasné telo a je v lepšej forme než väčšina dievčat, s ktorými doteraz bol. Jennifer má vraj telo dvadsiatky, tí dvaja sú momentálne neoddeliteľní,“ prezradil tanečníkov blízky priateľ. Ako dlho takéto spojenie vydrží, je otázne. Hudobná hviezda sa však rozhodne nesťažuje!

Pohybom k lepšiemu sexu: Výsledok zaručený!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu