Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nevkusná Christina Aguilera: Tučné stehná navliekla do legíns!

Christina Aguilera Zobraziť galériu (9)
Christina Aguilera

LOS ANGELES – Tá sa snáď nikdy nepoučí! Hoci Christina Aguilera (30) už dlhší čas patrí medzi korpulentnejšie dámy, na jej šatníku túto zmenu zatiaľ veľmi nebadať. Aj napriek objemnejším krivkám sa totiž stále oblieka ako superštíhla tínedžerka – jedna katastrofa za druhou!

Kam sa podela jej súdnosť? Aj keď väčšina fanúšikov je z jej plnšej figúry viac ako nadšená, o speváčkinom módnom štýle sa to isté rozhodne povedať nedá. Jej predstavy o tom, v čom vyzerá šik, sa totiž zasekli v období, keď bola o minimálne desiatku kíl ľahšia. Inak by si na svoje kyprejšie tvary len sotva navliekla to, v čom sú neodolateľné modelky s nohami gazely. Christina, veď v takomto outfite si na smiech!

Biely top s okrúhlym výstrihom, kárované sako a trendový klobúčik – tým všetkým hudobná diva tento týždeň vzbudila pozornosť v losangelských uliciach. Výsledný dojem však celkom pokazili čierne legínsy. Tie totiž Christinine hrubšie stehná nijako nezoštíhlili, práve naopak – čerešničkou na torte bol už len „zarezaný“ rozkrok!

V otázkach módneho vkusu má síce americká pop hviezda od dokonalosti poriadne ďaleko, v manieroch však údajne nijako nezaostáva. Podľa očitých svedkov sa totiž jej vrtochy stávajú neznesiteľnými, a to najmä pri nakrúcaní reality šou The Voice. „Christina nezakývala ani nepozdravila publikum. Vyšla 3 minúty pred začatím šou a vyzerala, že má otrasnú náladu,“ prezradil zdroj zo speváčkinho blízkeho okolia. S pribúdajúcimi kilami tak očividne neodchádza len jej vyberaný vkus, ale aj spôsoby!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu