Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dvojníčka Adely robila moderátorke hanbu: Opitá tancovala na stole, ale... toto si ľudia NEVŠIMLI?!

Adela Vinczeová a Sajfa v relácii Hit roka
Adela Vinczeová a Sajfa v relácii Hit roka (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - V relácii Hit roka privíta moderátor Ján Žgravčák v kreslách glosátorov Adelu Vinczeovú, Mateja SAJFA Cifru a Michala Kubovčíka. Zaspomíname si na roky 1983, 1964, 1989.

Téma dvojníkov fascinuje ľudí už po stáročia. Idea, že každý z nás má niekde svojho dvojníka v podobe neznámeho, ktorý sa nám nápadne podobá, je predmetom mnohých príbehov, filmov a teórií. Hoci nie je vedecky dokázané, že by mal každý človek na svete svojho dvojníka, existuje niekoľko teórií a zaujímavých prípadov, ktoré túto predstavu podporujú. Sajfa: "Mne sa často stáva, že mi ľudia povedia - ježiš, u nás v dedine je presne, my ho voláme Sajfa, on vyzerá tak isto", smeje sa moderátor a priznáva, že zároveň dotyčných žiada, aby mu dvojníka ukázali. Potom však príde zdesenie.

Adela Vinczeová v Hite roka prezradila, že spoznala svoju dvojníčku, dokonca s ňou natočila študentský film. Tá jej však vedela narobiť hanbu v mnohých bratislavských podnikoch práve pre vzájomnú podobnosť. Adelina dvojníčka sa však od obľúbenej moderátorky líši jedným dôležitým znakom. A to je podľa Sajfu „tá ideálna Adela“. Pozrite si ukážku a zabavte sa! Nenechajte si však ujsť celú reláciu Hit roka už vo štvrtok večer o 20.30 na Jednotke!

Dvojníčka Adely robila moderátorke hanbu: Opitá tancovala na stole, ale... toto si ľudia NEVŠIMLI?! (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: RTVSSajfaAdela VinczeováHit roka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu