Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalší UTAJENÝ ROZVOD v našom šoubiznise: Hviezdny kaderník má už inú... Exotickú krásku!

Zobraziť galériu (11)
(Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Keď sa pred tromi rokmi prominentný kaderník Igor Novosad objavil v jojkárskej šou Bez servítky, mnohých prekvapilo, keď pred kamerami predstavil svoju manželku Maťku. Prezradil dokonca, že majú spolu dcérku. Vzťah dvojice je však dnes už minulosťou. Hair stylista sa rozviedol a už má inú... Exotickú krásku!

Len v stredu sa prevalilo, že súd oficiálne rozviedol speváka Samuela Tomečka s manželkou Sophiou a na verejnosť sa dostala informácia o ďalšom, tentokrát dobre utajenom rozvode. Ako informuje pluska.sk, prominentný kaderník Igor Novosad viac netvorí pár s manželkou Maťkou. Tú v roku 2021 predstavil v relácii Bez servítky a prezradil, že spolu majú aj dieťa. 

No dnes je ich vzťah už minulosťou. Na nedávnom Krištáľovom krídle sa totiž objavil v spoločnosti inej ženy - exotickej čiernovlásky. A nejde o žiaden tajný románik. „Toto je všetko už oficiálne, nie je to o tom, že by som sa skrýval. Rozvedený som už dávnejšie. Svoje súkromie si strážim,“ prezradil Pluske Novosad, ktorý aktuálne tvorí pár s kráskou vietnamského pôvodu Minh Tran. Pozrite, ako im to spolu pristane!

Ďalší UTAJENÝ ROZVOD v
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

 

Viac o téme: Krištáľové krídloIgor Novosad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu