Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce PRIZNANIE Rytmusa: S Tinou robiť NECHCEL... Takýto mal na to DÔVOD!

Patrik Rytmus Vrbovský Zobraziť galériu (2)
Patrik Rytmus Vrbovský (Zdroj: Ján Zemiar/archív Rytmus)

BRATISLAVA - Patrika Rytmusa Vrbovského v Prahe čaká veľký sólový koncert. Pri tejto príležitosti si rekapituluje celú svoju kariéru, ktorej neodmysliteľnou súčasťou je aj spoločná pieseň so speváčkou Tinou - Príbeh. Raper však, šokujúco, s ňou dlho odmietal pracovať... Takýto mal na to dôvod!

Galéria: Galéria Patrik Rytmus Vrbovský

Uplynulo celých 18 rokov od momentu, kedy sa Patrik Rytmus Vrbovský rozhodol vydať na sólovú dráhu. V roku 2006 nahral album Bengoro, ktorým dokázal, že je na slovenskej hip-hopovej scéne jednotkou. O dva roky neskôr prišla pieseň so spevákou Tinou, ktorou si tento titul len obhájil. Skladba Príbeh sa totiž razom stala najhranejšou v slovenských rádiách. 

Zaujímavosťou však je, že Rytmus sa spolupráci s Tinou dlho vyhýbal. „Ja som s Tinou dlho nechcel robiť, lebo ona robila s hocikým. A ja som bol taký exkluzívny, vtedy som nerobil s hocikým. A povedal som Tine, že pokiaľ chceš aby sme boli tím, tak nemôžeš robiť s každým. Buď musíš teraz začať robiť iba so mnou, čo je akože trápne dnes...“ priznal raper s tým, že s ňou chcel vytvoriť niečo "nedotknuteľné", čo bude mať svoje čaro. 

A podarilo sa... V tom období stretli Tomiho Popoviča. „On bol v tom čase extrémny frajer na takéto hudby, také americké R&B. Takže celú skladbu, tú melódiu vymyslel Tomi Popovič, ja som si urobil text do toho. Tú tému neviem teraz kto vymyslel, ale povedli sme si, že poďme dať, že príbeh ako sa dvaja rozchádzajú,“ pokračoval Rytmus. A spolu s Tinou vytvoril obrovský hit v ktorom šokoval aj tým, že okrem rapu aj spieval. 

Rytmusovu sólovú hudobnú kariéru bude mapovať aj koncert s názvom King forever, ktorý Rytmus odpáli už tento rok 14. septembra v pražskej O2 aréne. Lístky na šou kúpite TU»

Šokujúce PRIZNANIE Rytmusa: S Tinou robiť NECHCEL... Takýto mal na to DÔVOD! (Zdroj: archív Rytmus)

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu