Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Luxusné Vianoce u Rytmusa: Dal si vyrobiť MEGA prsteň s diamantami... Za 100-tisíc eur!

(Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Patrik Vrbovský (46) alias Rytmus je známy svojím pozitívnym vzťahom k luxusu. Zárobky za roky svojej práce rád ukazuje prostredníctvom šperkov, drahých áut či nehnuteľností. Aj teraz si doprial šperk, ktorý u nás ani v Česku nemá obdobu. Dal si totiž vyrobiť prsteň posiaty 1700 kusmi diamantov. Jeho hodnota je 100-tisíc eur!

Svojím novým prírastkom v šperkovnici sa Rytmus pochválil aj na sociálnej sieti Instagram. Vyrobiť si ho dal na zakázku za roky svojej sólovej kariéry. Prsteň váži 110 gramov, je zhotovený z 18-karátového zlata a je posiaty 1700 kusmi najčistejších diamantov. 

„Nazval som ho pochopiteľne Greatest of all time, pretože sú na ňom všetky moje sólo albumy (Bengoro, Kráľ, Fenomén, Krstný otec), ktoré priniesli kľúče k úspechom dnešných raperov a dodnes využívajú ich definície, ktoré priniesli sound, čo ovplyvňoval a formoval československý rap po dobu 20 rokov,“ opísal Rytmus. 

Práve názvy jeho sólo albumov sa nachádzajú vygravírované aj na spomínanom prsteni, ktorý vznikal celých trinásť mesiacov. „Tento šperk mi pripomína húževnatosť, vieru sám v seba v každej dobe, keď som bol sám. Risk, či pochopia môj sound a zmeny štýlov aj za cenu hejtu a veľa ďalších tŕnistých čŕt mojej kariéry,“ dodal raper. Čo hovoríte na tento skvost vy?

Viac o téme: Patrik Rytmus Vrbovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu