Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Dlho im to nevydržalo: Pár z Markízy po obnovení vzťahu... Opäť hlásia ROZCHOD!

Zobraziť galériu (2)

BRATISLAVA - Vzťah obnovili pred zrakmi celého Slovenska aj Česka... No dlho im nevydržal. Zaľúbenci z Markízy po necelých dvoch mesiacoch hlásia opäť rozchod!

Reč je o Diane Míkovej a Mariánovi "Majlovi" Murdovi. Dvojica sa k sebe vrátila pred zrakmi celého Slovenska a Česka v reality šou Love Island. Tam blondínka po rozchode s tanečníkom prišla hľadať novú lásku, no jej ex sa rozhodol o srdce svojej milej opäť zabojovať a do projektu sa prihlásil tiež. A zdalo sa, že tentokrát im to spolu naozaj vyjde. 

Dlho im to nevydržalo:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

No od finále markizáckej šou ubehli len dva mesiace a...dvojica opäť hlási rozchod. „Žiaľ, ako sa hovorí, čítanie knihy po druhýkrát môže byť sranda, ale jej koniec sa nezmení, a tak je to aj v našom prípade,“ informovala svojich sledovateľov Diana, ktorá by však na svojom rozhodnutí dať Majlovi druhú šancu nemenila nič. „Možno si poviete, že som bola naivná, možno budete tvrdiť, že ma len využil, že to robil len pre čísla. Nech je pravda akákoľvek, z mojej strany to bolo myslené úprimne a ja nepoznám úmysly druhej strany,“ pokračovala. 

„Musím povedať, že náhly koniec prekvapil aj mňa a nebudem skrývať svoje emócie, avšak chcem sa Majlovi takto verejne poďakovať za všetok náš spoločne strávený čas, za to, že mi ukázal, čo je to skutočná láska,“ napísala na Instagram Diana. Aký bol dôvod krachu ich vzťahu, neuviedla, no jej ex vraj prosil o odpustenie. „Posledná vec, Majlo ma pri rozchode pýtal o odpustenie. Odpúšťam ti. Je čas posunúť sa vpred,“ dodala. 

 

Viac o téme: Marian Majlo MurdaDiana Míková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu