Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Otvorenie zimnej sezóny: Markizácky LEV celý v ZLATE a herec... Ako "krstný otec" z cirkusu!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar)

DEMÄNOVSKÁ DOLINA - Cez víkend sa v Demänovskej doline slávnostne otvárala zimná sezóna. Na svah prišli všetci, ktorí milujú zimné športy, ale aj tí, ktorí sa radi zabávajú. Po lyžovaní sa totiž v miestnom podniku konala veľká párty. Tú si nenechali újsť aj viaceré známe tváre. Markizácky lev Igor Rattaj (52) prišiel v zlatom obleku a herec Lukáš Dóza... Ten vyzeral ako "krstný otec" z cirkusu!

V sobotu prišiel deň, na ktorý čakali všetci milovníci zimy. V Demänovskej doline sa totiž oficiálne otvárala zimná sezóna. Všetci lyžiari a snowboarďáci sa tak konečne mohli vrhnúť na zasnežené kopce. Veľkolepý moment spojený s bohatým programom si nenechalo ujsť aj mnoho známych osobností. 

Galéria: Otvorenie zimnej sezóny:

Najviac pozornosti na seba, bez pochýb, pútal hostiteľ večera Igor Rattaj, ktorého Slováci poznajú aj z markizáckej šou Jama levova. Bol doslova neprehliadnuteľný. Prišiel totiž nahodený v lesklom zlatom obleku, ktorý doplnil kravatou rovnakej farby. Spoločnosť mu robila manželka Ľubica, ktorá sa zahalila do čiernej farby. 

Podnikateľ Igor Rattaj s manželkou Ľubicou
Zobraziť galériu (4)
Podnikateľ Igor Rattaj s manželkou Ľubicou  (Zdroj: Ján Zemiar)

Pohľady pútal aj herec Lukáš Dóza, ktorý sa na slávnostný večer tiež patrične vymódil. Jeho štýl by sa dal opísať, ako niečo medzi Danom Nekonečným a talianskym mafiánom. Oblečený bol totiž v obleku s leopardím vzorom, na krku mal hrubú reťaz a na hlave čierny klobúk. Doslova ako "krstný otec" z cirkusu. Veď posúďte sami!

Herec Lukáš Dóza
Zobraziť galériu (4)
Herec Lukáš Dóza  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Lukáš DózaIgor Rattaj
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu