Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rozvod po necelom roku: Aha, ako teraz vyzerá Tormovej EXMANŽEL!

Kamil Mikulčík a Kristína Tormová Zobraziť galériu (3)
Kamil Mikulčík a Kristína Tormová

BRATISLAVA - Herečka Kristína Tormová už raz vydatá bola. Necelý rok strávila v manželstve s kolegom Kamilom Mikulčíkom, ktorý nie je až tak na očiach verejnosti. Aktuálne sa však opäť objaví na obrazovkách.

Štyri roky trval vzťah Kamila Mikulčíka a Kristíny Farkašovej, kým si povedali áno. „Po dvoch rokoch od zásnub sme sa rozhodli povedať si svoje áno. Pred svadbou som mala veľkú trému. Beriem to ako jednu zo svojich najväčších premiér. Dúfam, že táto premiéra nebude mať nikdy derniéru,“ povedala vtedy nevesta. Bohužiaľ, necelý rok po svadbe potvrdili, že im to nevyšlo. 

Rozvod po necelom roku:
Zobraziť galériu (3)

Z Kristíny sa medzitým stala trojnásobná mama a dnes nosí priezvisko Tormová. Zahrala si vo viacerých seriáloch, moderovala šou o legendách a je tiež veľmi aktívna na sociálnych sieťach. 

Kamil sa skôr drží v úzadí a svoje súkromie si maximálne stráži. Pred rokom sa len úplnou náhodou prevalilo, že je zadaný a má dcérku Noemi. Tiež sa objavil v niekoľkých seriáloch a teraz má novú úlohu v jojkárskej novinke Duch, ktorá príde na obrazovky 18. októbra. 

Rozvod po necelom roku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Kamil MikulčíkKristína Tormová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu