Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovské trápenie známej krásky: Synček bojuje s chorobou… Trhá mi srdce!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - Asi každá žena uzná, že čo sa týka materstva, najhorším pocitom je bezmocnosť, keď dieťatko trpí a bojuje s chorobou. Veľké trápenie teraz prežíva aj Miss Slovensko z roku 2012 Kristína Krajčírová...

Víťazka Miss Slovensko 2012 ešte pred pár rokmi "drala" prehliadkové móla a patrila ku kráľovnám krásy, o ktoré bol v modelingu najväčší záujem. V roku 2021 však svoju profesiu zavesila na klinec - teda, aspoň na istý čas. Práve v tom roku totiž otehotnela a minulý rok v máji sa stala mamičkou rozkošného chlapčeka, ktorý dostal meno Jakubko. Otcom Kristíninho synčeka je fešák Jakub, ktorého si počas uplynulého júla vzala za manžela. 

Chvíle radosti a nadšenia, ktoré v Kristíne pretrvávali ešte niekoľko týždňov po svadbe, teraz vystriedali obavy a stres. Jej synček totiž ochorel a pôvabná mamička netuší, čo sa deje. Malý Jakubko už niekoľký deň bojuje s vysokými horúčkami. „V noci, keď mi teplomer ukázal 40, cítila som sa strašne bezmocne. Len som čakala, kým zaúčinkujú lieky,” zverila sa Krajčírová na sociálnej sieti Instagram. 

Obrovské trápenie známej krásky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

„Myslím, že každá mama by si radšej tú chorobu hodila na seba aj desaťnásobne, len aby sa dieťa netrápilo,” dodala modelka a s jej slovami sa nedá nesúhlasiť. „Viem, že teraz je nejaký trojdňový vírus, decká majú vysoké horúčky. A pochybujem, že už tretiu noc sú teploty 38 – 40 zo zubov. Takisto má malý za sebou očkovanie, ktoré mohlo priniesť vedľajšie účinky,” zamyslela sa utrápená Kristína. 

„Najhoršie je nevedieť. Prisahám. Ale také malé horúce telíčko držať mi trhá srdce,” dodala mladá mamina, ktorej trápenie určite pochopí každá jedna matka. Kristíne prajeme, aby Jakubko čím skôr vyzdravel. 

Obrovské trápenie známej krásky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu