Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nablýskaná párty: Twiinsky ako LENTILKY, SEXI víla a... Drobná v ultra MINI!

Nablýskaná párty plná celebrít! Zobraziť galériu (4)
Nablýskaná párty plná celebrít! (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa v jednom z moderných priestorov v Bratislave konala nablýskaná párty jednej známej kozmetickej značky. Pozvanie na túto akciu prijalo množstvo známych tvárí. Do spoločnosti zavítali aj speváčky Twiins, ktoré náramne pripomínali lentilky. Taktiež nechýbala ani speváčka Emma Drobná. Tá zvolila poriadne odvážny outfit a prišla v ultra mini šatách. A ukázala sa aj známa misska, ktorá vyzerala ako sexi víla!

Sen každej ženy! V moderných priestoroch v jednej z bratislavských galérií sa včera konala nablýskaná párty, na ktorú prijalo pozvanie mnoho známych celebrít. Išlo o najväčšiu mejkapovú akciu roka, ktorá zaujala hlavne nežnejšie pokolenie.

Galéria: Nablýskaná párty známej dekoratívnej kozmetiky

Ukázali sa však na nej aj muži. Presnejšie Attila Végh, ktorý robil spoločnosť svojej manželke Natálii a stylista Milan Švingál. Ten dorazil s misskou Barborou Bakošovou. Na udalosť zavítali napríklad aj sestry Nízlové. Daniela sa po náročnom období po prvýkrát ukázala v spoločnosti. A obidvom speváčkam to naozaj veľmi pristalo. Svojimi outfitmi pripomínali veselé lentilky. Veď pozrite sami.

Twiinsky
Zobraziť galériu (4)
Twiinsky  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nechýbala ani druhá vicemiss z roku 2016 Lenka Tekeljaková. Tá na akciu zvolila naozaj odvážny outfit, v ktorom vyzerala ako sexi víla. Krátky top a mini sukňa poodhaľovali jej dokonalú postavu.

Lenka Tekeljaková
Zobraziť galériu (4)
Lenka Tekeljaková  (Zdroj: Ján Zemiar)

Akciu známej dekoratívnej kozmetiky si nenechala ujsť ani speváčka Emma Drobná. Tá síce, na rozdiel od farebných Twiinsiek, prišla celá v čiernom, ale svojím outfitom vyrazila dych nejednému človeku. Obliekla sa totiž do ultra mini šiat, v ktorých vynikli jej dokonalé nohy. Viac fotiek z akcie nájdete v našej galérii vyššie.

Emma Drobná
Zobraziť galériu (4)
Emma Drobná  (Zdroj: Ján Zemiar)


Chcete, aby vám zo sveta šoubiznisu neunikli žiadne pikošky? Tak by ste mali sledovať náš instagramový profil - @soubizz_topky


Viac o téme: Emma DrobnáLenka TekeljakováTwiinsky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu