Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Obrovská bolesť Daniely z Twiins: ROZCHOD s Ibarom… prišli o bábätko!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram D.N.)

BRATISLAVA - Keď sa koncom apríla prevalilo, že Daniela Nízlová tvorí pár s o 11 rokov mladším Victorom Ibarom, mnohí si mysleli, že pôjde len o krátky románik. O to väčšie prekvapenie prišlo, keď o mesiac neskôr vyšlo najavo, že speváčka je tehotná. V tom čase bola v šiestom týždni, no a to, že nosí pod srdcom dieťatko, potvrdila aj ona sama...

Ešte začiatkom mája sme Danielu stretli na akcii v Bratislave, spod trička jej vykúkalo tehotené bruško a žiarila šťastím. Sociálnu sieť Instagram s Victorom zasypávali spočnými fotografiami, no a vyzeralo to tak, že všetko je v najlepšom poriadku.

Obrovská bolesť Daniely z
Zobraziť galériu (4)

Dnes už ale na ich profiloch žiadne zamilované fotografie nenájdete. Podľa informácií portálu cas.sk sa dvojica rozišla. A nielen to. Speváčka dokonca prišla o bábätko. „Áno, je pravda, že sme sa rozišli a aj to, že sme, žiaľ, prišli o dieťatko,“ potvrdila pre spomínaný denník smutná Daniela, z ktorej sa mala o pár mesiacov stať dvojnásobná mamina. 

Redakcia oslovila aj samotného herca, ten však žiadne detaily ohľadom rozchodu rozvádzať nechcel. „Ďakujem pekne za priestor. Svoje súkromie si nechám pre seba,“ napísal im Victor.

Obrovská bolesť Daniely z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Victor Ibara a Daniela Nízlová
Zobraziť galériu (4)
Victor Ibara a Daniela Nízlová  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: RozchodDaniela NízlováVictor Ibara
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu