Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Deň blbec slovenskej krásky: Odtiahli jej auto a... Tam to NEKONČÍ!

Známa kráska zažila deň blbec! Zobraziť galériu (3)
Známa kráska zažila deň blbec! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Takýto deň pozná snáď každý! Známej kráske (28) sa od rána lepila smola na päty. Musela riešiť jeden problém za druhým.

Denisa Vyšňovská si v roku 2015 odniesla zo súťaže Miss Universe SR titul kráľovnej krásy. Niet divu, keďže je naozaj krásna. Momentálne hnedovláska pôsobí prevažne na sociálnych sieťach, kde sa pravidelne prihovára svojim fanúšikom.

Pred časom však vôbec nemala svoj deň! Doslova sa jej lepila smola na päty. Denisa je známa na Instagrame svojimi zábavnými videami a jedno také bola točiť aj teraz nedávno. Ako lokalitu na nakrúcanie si vybrala Bratislavský hrad.

Deň blbec slovenskej krásky:
Zobraziť galériu (3)

No a tam to všetko začalo! „Natáčanie sa nám pretiahlo viac ako sme chceli," napísala. A medzitým jej odťahová služba stihla odtiahnuť auto. Takáto správa veruže nepoteší nikoho! „Tak sme sa s kostýmami pratali z hradu pešo na Šafko (Šafárikovo námestie, pozn. red.), spotená som bola až za ušami," posťažovala sa.

A to ešte zďaleka nie je všetko. Takzvaný deň blbec pokračoval aj neskôr. „Do toho začalo pršať, taká som išla ešte fotiť. Zistila som, že som stratila jednu perličkovú náušnicu ešte na hrade," pokračovala so svojimi nepríjemnými zážitkami, ktoré sa jej stihli udiať za pár hodín.

Deň blbec slovenskej krásky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.V.)

Natáčanie ju teda vyšlo poriadne draho. „Sme o 150 eur ľahší, radšej nič nehovorím," dodala. Nuž ako sa hovorí, keď sa darí, tak sa darí. Svoj deň ohodnotila ako čistú "cowboyku".

 

Viac o téme: Denisa Vyšňovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu